Lech Maj Party, Chorzów WPKiW, 13 maja 2006

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Etna77
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.02
    • 2

Lech Maj Party, Chorzów WPKiW, 13 maja 2006

Doczekaliśmy, że i na Śląsku będzie się działo

Zasłyszane i sprawdzone: Lech Maj Party 13 maja w WPKiW na Polach Marsowych w Chorzowie.
    Od rana od 10.00 sporty ekstremalne - pokazy. Od 17 koncerty m. in Myslovitz i T.Love.
    Prowadzi Hirek Wrona.

Do tego napotkane: promocja w sklepach (pewnie i pubach) za 4 lechy smycz z zawieszoną plakietką - kuponem. Na imprezie w zamian za ... można wygrać IPody.

No to na imprezie !

Et.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Etna77; 2006-04-28, 22:58.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24004

w sprawie reklamy proszę o kontakt bezpośredni przed kolejnymi tego typu postami. rozumiem że KP testuje różne kanały marketingu partyzanckiego ale proszę nie tutaj.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Netja
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2006.01
      • 2

Maj Party z Lechem? hmmmm.........może być interesująco. Widziałam plakaty.
      Niezłe studenckie granie się zapowiada

Netja

Comment

• Pepek
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.04
        • 1500

Ze sportów ekstremanlych to tylko jedna konkurencja - Lech Palone

A tak na marginesie - jak pewna kapela [TLA] strasznie nisko upadła...
        Ostatnia zmiana dokonana przez Pepek; 2006-04-28, 23:53.
        Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • e-prezes
          Pinta, Party Pacific Lager
          e-prezes
          Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
          2024-07-07, 11:32
        • steelliras
          Chorzów, ul. Długa 24, Sklep Impuls
          steelliras
          Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
          2022-09-05, 11:49
        • darekd
          Reden Chorzów, Pils Klasyczny
          darekd
          Producent: Grupa Reden Chorzów. 12% ekstr., 4,8% alk.

Aromat - na początku łodygowe zielsko od polskich chmieli. Szybko się ulatnia i zostają leciutkie drożdże, zielsko i ciut słodu
          Piana - zdecydowanie wysoka, szybko większe bąble i opadanie do trwałego kożuszka
          ...
          2023-09-11, 23:01
        • dadek
          Chorzów-Batory, Inwalidzka 26, Browar Reden
          dadek
          21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje....
          2023-08-20, 19:00
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...