"Kaper - Puck Miasto Kaprów", Lato 2006

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10861

"Kaper - Puck Miasto Kaprów", Lato 2006

Podczas Festiwalu Heweliusza w Gdańsku, urocze hosstesy z GŻ rozdawały ulotki zapowiadające imprezę w Pucku. W dniach 23.06.-20.08, Puck ma sie przemienić w "Miasto Kaprów". Podczas tych biesiad będzie można uczestniczyć:
    -na koncertach i imprezach na pokładzie kaperskiego galeonu
    -targach kaperskiego rękodzieła
    -awanturniczych zabawach zręcznościowych
    itd.
    Cała ta impreza ma byc ulokowana na Zielonej Plaży, Placu Wolności oraz w Starym Porcie.

Ps.W sumie całość brzmi nieźle, ale znając życie wyjdzie tak jak zawsze . I na dodatek ten patronat.
    Piwna turystyka według abernackiego
  • MarcinKa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.02
    • 2736

I to organizuje koncern, który właśnie likwiduje legendarną markę Kaper Szczyt hipokryzji .
    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• kiszot
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2001.08
      • 8108

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
      I to organizuje koncern, który właśnie likwiduje legendarną markę Kaper Szczyt hipokryzji .
      Brawo dla wszystkich którzy zrezygnowali z koszulek:"bo wycofali reklamę".To taka pożądna firma.
      Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
      1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
      Mein Schlesierland, mein Heimatland,
      So von Natur, Natur in alter Weise,
      Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
      Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• MarcinKa
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2005.02
        • 2736

Na szczęści ja nie zrezygnowałem, ale pogląd trochę zmodyfikowałem, czemu wyraz dałem tu http://browar.biz/forum/showthread.p...65355#poststop.
        A czy te ulotki były w barwach Żywac czy Kapra? Czhba, że neutralne.
        To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

Przetwarzanie...
        X