Mam nadzieję, że nie zabraknie na tym spotkaniu także Garden of Delight oraz the Nepihilim .
10.06.2006- Sisters Of Mercy- Kraków
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno popatrz a już myślałem że FOTN już poszło w zapomnienie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMam nadzieję, że nie zabraknie na tym spotkaniu także Garden of Delight oraz the Nepihilim .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotWytłumacz czego tu zazdrościć? Bo nie łapię.Chyba tylko tych cyferek-130.
Ja tylko muszę się zgodzić z E-prezesem. Dziś Sisters Of Mercy to nie to samo co kiedyś. A pamiętam jeszcze, jak zachorowałem na nich po jakiejś audycji śp. Tomka BeksińskiegoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Oj Kiszocie - nie rozumiesz człowieka zakochanego w tej muzyce.
Ja tylko muszę się zgodzić z E-prezesem. Dziś Sisters Of Mercy to nie to samo co kiedyś. A pamiętam jeszcze, jak zachorowałem na nich po jakiejś audycji śp. Tomka Beksińskiego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesnagrywało się te audycje z wypiekami na twarzy późną nocą...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka... Eldritch wydał w 2000 roku płytę "Screw Shareholder Value"...
Comment
-
-
Jest to nowa płyta z nowymi kawałkami. Nie ma mowy o żadnym bootlegu. A czy widziałeś wymienioną na tej stronie płytę Sisterhood. Nie? Nic dziwnego. Tak samo jest i z tą płytą SSV.
Comment
-
-
to swoją drogą dla mnie dziwne, że płytę sprzed 6 lat nie umieścili na stronie, choć o nowych koncertach jest. Sisterhood to Sisterhood i sam Eldritch odciął to grubą krechą mimo, że brał w tym udział. niedawno widziałem na mieście plakaty koncetu gitarzysty TSoM z dużą czcionką nazwy do której prawa nie ma i malutką "gitarzysty". widać inni z chęcią przypisują sobie udział, a Eldritch nie niemniej mój kolega wybiera się na koncert i zda mi relacje. oczekuje starych kawałków!Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-06-01, 13:43.
Comment
-
Comment