2006.09.01-02 Zgierz. II Ogólnopolski Przegląd Filmów Amatorskich "Ogień w głowie"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • efdisk
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.07
    • 55

2006.09.01-02 Zgierz. II Ogólnopolski Przegląd Filmów Amatorskich "Ogień w głowie"

Adres jak w tym wątku:

Oto program:

Piątek (01 września 2006)

18:00 – otwarcie przeglądu; wernisaż wystawy fotograficznej „Damsko – Męskie” (galeria Miejskiego Ośrodka Kultury)
    19:00 – pokaz etiud filmowych studentów PWSFTiTv z Łodzi (sala teatralna MOK)
    21:00 – koncert Tymon Tymański i Transistors (bilety 8 przedsprzedaż, 10 przed koncertem - Klub AgRafKa)

Sobota (02 września 2006)

19:00 – spotkanie z Norah Mc Gettigan - reżyser, juror konkursu (sala teatralna MOK)
    20:00 – prezentacja filmów konkursowych (ogród MOK)
    ok. 22:00 – pokaz ogni (ogród MOK)
    ok. 22:30 – omówienia i werdykt Jury (galeria MOK)
    Vulgare amici nomen, sed rara est fides
  • efdisk
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.07
    • 55

Z przykrością informuję, że z przyczyn politycznych (veto Prezydenta Zgierza K. Maślińskiego ) koncert Tymona Tymańskiego nie odbędzie się. W zamian zagra Tomek Lipiński. Pozostałe punkty programu bez zmian.
    Serdecznie zapraszam w imieniu organizatorów na imprezę i zimne w Agrafce.
    Vulgare amici nomen, sed rara est fides

Comment

Related Topics

Collapse

• Zaiksik
      Trudne początki
      Zaiksik
      Witam
      Nie jestem pewien czy jest to dobre miejsce na takie pytania,ale spróbuję...najwyżej admin mnie gdzieś przekieruje...
      Jestem całkowitym nowicjuszem jeśli chodzi o warzenie piwa, naoglądałem się filmów pewnego Pana i cóż... pierwsza warka z brewkitu nastawiona...
      Wszystko...
      2024-08-27, 17:13
    • hubik77
      Ośrodek Wypoczynkowy Browarów Warszawskich
      hubik77
      No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?

Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...
      2020-07-31, 23:24
    • Misiekk
      VI OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL FILMÓW KOMEDIOWYCH Lubomierz 09-11-VIII
      Misiekk
      VI OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL FILMÓW KOMEDIOWYCH
      Lubomierz

LUBOMIERZ

Organizator
      STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW FILMÓW KOMEDIOWYCH
      Telefon : 0*75 7814874 , FAX 7833573

Czas trwania imprezy
      Początek : 2002-08-09
      Koniec ...
      2002-06-29, 15:23
    • Krzysiu
      Świdnica, Grodzka 7/9, Kawiarnia Teatralna
      Krzysiu
      kawiarnia "Teatralna", ul. Grodzka

Sama nazwa wskazuje, że lokal pochodzi z epoki "późnego Gomółki".
      Wejscie przez piękny, renesansowy portal do sieni, z której jest wspólne wejście do baru "Nowego" i kawiarni. Dalej przez obskurny korytarz...
      2001-07-27, 17:23
    • VanPurRz
      Cieszyn, Mennicza, Teatralna [zamknięte]
      VanPurRz
      Hehehe biorąc pod uwagę jaka to knajpa to nazwa "teatralna" budzi moja radość
      A sam knajpa ekstra choć pewnie nie dla "francuskich piesków". Typowy męski lokal z pysznym Brackim i awanturującym się panem Kazikiem oraz galerią stałych bywalców.
      ...
      2009-05-12, 07:51
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...