Czy ktoś się udaje w czwartek na koncert Kultu i będzie szedł później na piwo? Będę do późna na mieście (już mam urlop na piątek załatwiony ), więc jakby co - proszę o kontakt.
19.10.2006 Wrocław - Kult w WWF
Collapse
X
-
a nie w WFF?
byłem tam zresztą na swoim pierwszym koncercie Kultu naście lat wstecz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa nie w WFF?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTbyłem tam zresztą na swoim pierwszym koncercie Kultu naście lat wsteczCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcySwoją drogą, to trzeba mieć nielada znajomości żeby załatwić sobie urodzinowy koncert Kultu*
*w ten sposób wszyscy Wrocławiacy otrzymali jasny przekaz, że obecność wskazana, a nawet obowiązkowaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Było świetnie - wieczór upłynął pod wpływem Paulanera Koncert dobry, ludzi mnóstwo, ciekawe filmy świetnie dobrane do muzyki, Kazik lekko zachrypnięty (a potem Cyborg też ). Jeśli to czytają, to dziękuję Monice za inicjatywę i Irkowi za realizację. Takie urodziny to fajna rzeczCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment