Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin
IV Dolnośląski Zlot Zimowy, Oleśnica 2007
Collapse
X
-
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaA co my policja z Dworca Centralnego w "Stolycy"?
pardon - zle sie wyrazilem. po odbior zglosze sie sam we wskazane miejsce. ale chodzi o ocalenie od bezdennych gardel paru kropel przedniego trunkubrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Ekipka złożona z Marcina Wc, Monne i Marusi (3xM) wyrusza Marusiowozem tuż przed południem. Okazało sie, że jeszcze dwóch tajniaków pociągiem się wybiera, zatem będzie pięcioro pijaków z Wro
Comment
-
-
Normalnie to była"burżujska" impra.Jak Wesoły to zorganizował to jesteśmy pełni podziwu.Pewnie jakieś fotki będą to se popatrzycie,żeby tym co nie byli "gul skoczył".
A swoją drogą sekcja Wro to normalnie prawie monolit wierny swym ideałom i piwu.
Wielkie dzięki organizatorom i współbiesiadnikom oraz policji za kontrolę jak na amerykańskich filmach"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelNormalnie to była"burżujska" impra.Jak Wesoły to zorganizował to jesteśmy pełni podziwu.Pewnie jakieś fotki będą to se popatrzycie,żeby tym co nie byli "gul skoczył".
A swoją drogą sekcja Wro to normalnie prawie monolit wierny swym ideałom i piwu.
Wielkie dzięki organizatorom i współbiesiadnikom oraz policji za kontrolę jak na amerykańskich filmach
Hehe, czyli dojechaliście . Co do kontroli to chyba coś nam musisz opowiedzieć .
Jestem pod wrażeniem organizacji, widać, że kilka osób włożyło naprawdę sporo chęci i pracy w to przedsięwzięcie. Trunki - coś wspaniałego, szczególnie miody. Ze swojej strony dziękuję .
Natomiast, żeby Was ostrzec, NIE POLECAM noclegowni przy ul. Różanej 11, p. Adama Kmieć. Totalny brak profesjonalnej obsługi, wręcz "wiocha" i zdania nie zmienię ..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneNatomiast, żeby Was ostrzec, NIE POLECAM noclegowni przy ul. Różanej 11, p. Adama Kmieć. Totalny brak profesjonalnej obsługi, wręcz "wiocha" i zdania nie zmienię .
Impreza oczywiście udana, trunki wyśmienite, towarzystwo przednie. Ekipa podzieliła się na panele - my oczywiście w panelu piwnym rezydowaliśmy Miodki i winka przepyszne, ale w końcu ile można takiego słodkiego płynu wypić?
P.S. Nauczyłyśmy się z Monne jak się wymawia poprawnie nick Huanghua, zaprezentujemy na najbliższym spotkaniu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaP.S. Nauczyłyśmy się z Monne jak się wymawia poprawnie nick Huanghua, zaprezentujemy na najbliższym spotkaniuW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaTaaaaak? Abernacka do tej pory nie potrafi
Ależ potrafi ale na własny orginalny sposób.
Comment
-
-
Co do opinii o "lokum" na Różanej to zgadzam się z przedmówczynią w całej rozciągłości. Okropieństwo.
Miło było poznać tę nieliczną garstkę osób z Wrocławia.
Dzięki Marusia za fleszencję. Wkrótce podzielę się wrażeniami.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneMi również było miło poznać członków BB spoza Wrocławia .
To był członek... jeden jedyny członekW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment