Fotki, wyniki konkursów, komentarze do zlotu pod adresami:
IV Dolnośląski Zlot Zimowy, Oleśnica 2007
Collapse
X
-
Wśród zdjęć znalazłam taką typowo winną ciekawostkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWśród zdjęć znalazłam taką typowo winną ciekawostkę
http://www.terminux.pl/zdjecia/zloty.../DSC_0528.htmlW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMonika ma na myśli, że w pokoju okrutnie klepało fajami, nawet przy otwartym na oścież oknie, to naprawdę wyczyn, mieć tak zasmrodzony pokój
A ja sie cały zlot zastanawiałem gdzie są Ci wszyscy ludzie z piwnego forum? A siedziałem pare razy tuż obok.
arekLast edited by moonjava; 2007-02-05, 21:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika moonjavaO! Poznaje te żale.
A ja sie cały zlot zastanawiałem gdzie są Ci wszyscy ludzie z piwnego forum? A siedziałem pare razy tuż obok.
arekW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaMoonjava, to mi lepiej wyjaśnij jak to się stało że Ci drożdży nie przekazałem
Zaprawde, na tym zlocie byłem nader wyjątkowo zmacerowany.
Ale jakoś sobie poradzę bez tych Wyeastów, mam jeszcze troche suchych drożdży.
arekLast edited by moonjava; 2007-02-05, 22:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika moonjavaAle jakoś sobie poradzę bez tych Wyeastów, mam jeszcze troche suchych drożdży.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika moonjavaO! Poznaje te żale.
arek"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment