Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wesoly
IV Dolnośląski Zlot Zimowy, Oleśnica 2007
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneNiech będzie też przedstawione to co będzie do tego jedzenia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnełomatkoboska to się przejemy!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneHehe, to ja Ci to przypomnę Kolego!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneNiech będzie też przedstawione to co będzie do tego jedzenia.
Piątek:
gulasz, sery, wędliny, pieczywo, trunki wszelkie
Sobota:
obiad dwudaniowy w knajpie
wieczór: coś na ciepło (żurek z wkładką lub coś podobnego), sery, wędliny, pieczywo, trunki wszelkie.Pozdrawiam, Wesoły
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WesolyPiątek:
gulasz, sery, wędliny, pieczywo, trunki wszelkie
Sobota:
obiad dwudaniowy w knajpie
wieczór: coś na ciepło (żurek z wkładką lub coś podobnego), sery, wędliny, pieczywo, trunki wszelkie.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Uprzejmie uprasza się o zabranie:
- kieliszków na wino,
- kufli / szklanek na piwo,
- napojów fermentowanych własnego lub obcego wyrobu
Organizatorzy dysponują znikomą ilością szkła, alternatywą jest, niestety, plastik.Pozdrawiam, Wesoły
Comment
-
-
Wrocławiakom proponuję wyjazd pociągiem z Głównego o godz. 12.32 - przyjazd 13.12, lub o godz. 14.30 - przyjazd 15.12
cena biletu 7 zł - że też Wesoły zniżek nie załatwił
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWrocławiakom proponuję wyjazd pociągiem z Głównego o godz. 12.32 - przyjazd 13.12, lub o godz. 14.30 - przyjazd 15.12
cena biletu 7 zł - że też Wesoły zniżek nie załatwiłW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua..no..no! I jeszcze lektykę z dworca w Oleśnicy do miejsca zlotowego
Comment
-
-
Wyjazd definitywnie 12.32, bo jak pojedziemy później, to wyjdzie szydło z worka, że nie jedziemy łyknąć wiedzy, tylko się napić trunków pokonkursowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWyjazd definitywnie 12.32, bo jak pojedziemy później, to wyjdzie szydło z worka, że nie jedziemy łyknąć wiedzy, tylko się napić trunków pokonkursowych
ja sie tylko przypomne - do wszystkich wyjazdowiczow: jesli zaistnieje mozliwosc przywiezienia jakiegos miodowego smakolyku i komus sie bedzie chcialo mi go dostarczyc (chocby w sladowej ilosci - na smak) to bede szalenie zobowiazany.
z uklonamibrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
A może wyjazd o 10.30 przyjazd 11.12
Hm...
Comment
-
Comment