Mam dwa bilety do sprzedania na wszystkie 3 dni ,bo jednak sie nie wybieram na tę impreze
2007.06.29-01.07 - Gdynia - Heineken Open'er Festival
Collapse
X
-
Kochani Gdynianie
Możecie napisać gdzie można kupic Rycerza z Gościszewa w butelkach w okolicach tych Babich dołów?(żeby nie pic tego Heinekena, a przynajmniej nie tylko) a także gdzie można go spróbować lanego? Degustatornia czy coś jeszcze? ten Atut? Było by fajnie jak byście dali cynk, ustalanie lokalizacji barów z Piwa gdzie za pomoca internetowej mapy dosyc czasochłonne i nie ma gwarancji ze ten Rycerz tam jeszcze jest. W ogóle jakie knajpki/puby polecacie najbardziej?
Jeżeli ktos z forum sie wybiera i ma ochote sie tam gdzies spotkac na stuknięcie szklaneczka to PW.
Nie chcę zeby to wygladało na chodzenie na łątwizne.Research zrobiłem. Narazie planuję Degustatornie i Zielona Tawernę.Może gdzieś jest też ten niepasteryzowany Kasztelan.
Dajcie znać i dzięki
Comment
-
-
Kasztelan w Gdyni?! Nie ma szans . A co do Gościszewa udaj sie do Atuta jedynie tam go dostaniesz .
Comment
-
-
Abernacka- Kasztelan w Gdyni jest i ma sie dobrze w lodowce w Degustatorni!!!! Gosciszewa niezdobyłem ale Opener bedzie i za rok.
Degustatornia rewelacja, wszyscy pija nie koncernowe piwa, barman znający sie na piwie,super zaopatrzenie,kolejne polskie browary moge uznać za zaliczone (Gab,Konstancin-Stout i Mocne)żywe niefiltrowane swietne,fajnie w tej Gdyni.
Comment
-
-
W Degustatorni raz jest dane piwo a raz jego nie ma. I nigdy nie można byc pewnym co w niej sie napijemy. Tak więc dalej podtrzymuje zdanie, że Kasztelana (niepasteryzowny) nie ma w Gdyni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW Degustatorni raz jest dane piwo a raz jego nie ma. I nigdy nie można byc pewnym co w niej sie napijemy. Tak więc dalej podtrzymuje zdanie, że Kasztelana (niepasteryzowny) nie ma w Gdyni.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment