program w trakcie ustalania... ale data pewna !
2007.09.15 - Bielkówko, IV Koźlaki Bielkowskie i II Jarmark "Smaki Pomorza"
Collapse
X
-
W tym roku tak zaplanowaliśmy urlop z Anią aby pojawić się w końcu na tej zacnej imprezie.
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratWreszcie na Koźlakach napijemy się piwa wraz z przewodniczącym !!
Ciekaw jestem kto u was będzie wracał samochodem?
Piotrze, Ty już zacznij pertraktacje z mamą, bo czasu zostało małoW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
zostaniemy chyba do rana, bo słyszałem iż się tam coś muruje-buduje
Comment
-
-
IV Koźlaki Bielkowskie - 15 września 2007
Witam!
Podobno 15 września!
Nie znalazłem narazie oficjalnego zaproszenia na stronie Browaru Amber, ale moja Bardzo Dobrze Poinformowana Koleżanka z Bielkówka twierdzi, że "wie prawie napewno"...
Chyba warto już dziś zaznaczyć sobie ten dzień w kalendarzu, przesunąć urlop na Wyspach Kanaryjskich, odwołać spotkanie z Prezydentem, buissnes lunch w Genewie, obiad u teściowej, czy co tam macie w planach na ten dzień...
To mój pierwszy post na Forum, więc witam wszystkich pięknie i pozdrawiam znad morza.
Do zobaczenia przy spienionym kufelku.
Comment
-
-
Rozpoczęcie tego tematu zwyczajowo zostawia się Simonowi, chociażby ze względu na pewność informacji.
Witam równieżW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Voit Wyświetlenie odpowiedziWitam!
Podobno 15 września!
Nie znalazłem narazie oficjalnego zaproszenia na stronie Browaru Amber, ale moja Bardzo Dobrze Poinformowana Koleżanka z Bielkówka twierdzi, że "wie prawie napewno"...
Chyba warto już dziś zaznaczyć sobie ten dzień w kalendarzu, przesunąć urlop na Wyspach Kanaryjskich, odwołać spotkanie z Prezydentem, buissnes lunch w Genewie, obiad u teściowej, czy co tam macie w planach na ten dzień...
w tym dniu odbywa się giełda w Lublinie.
Przykro mi.Last edited by Ahumba; 2007-08-23, 20:54.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Voit Wyświetlenie odpowiedziJeśli wyszedłem przed szereg, to przepraszam.
Jeśli informacje od mojej Bardzo Dobrze Poinformowanej Koleżanki z Bielkówka się nie potwierdzą, to wszystko odszczekam.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Z ostatniej chwili :
IV Koźlaki odbędą się pod namiotem o powierzchni ponad 1300 mkw (pierwsze Koźlaki 250 mkw, drugie 400 mkw, trzecie 700 mkw.... ) + miejsca poza namiotem, program zapewnią specjaliści od biesiad głównie ze Śląska, zaś prowadzącym będzie Paweł Konnak, czyli Konjo. Przewidziane konkursy z ciekawymi ( i piwnymi ) nagrodami i .... ale "the rest is silence".
Informacja w necie:
Od weekend'u czynne będą strony z opisem imprezy, adres podam po uruchomieniu.
Piwo na Koźlakach:
Piwo beczkowe sprzedawane będzie w cenie 3 zł / 500 ml: Koźlak niepasteryzowany, Żywe niep., Żywe niefiltr. & niep., Zlote Lwy niepast.
Info dla "Ławników" i Gości z Forum:
Impreza pod patronatem ( również ) Pomorskiej Ławy Piwnej, przeto dotychczasowi członkowie proszeni są o przesłanie na priv stosownych zgłoszeń udziału w celu przygotowania stosownych zaproszeń "uprawniających do", w terminie max do końca sierpnia. Dotyczy również zaprzyjaźnionych forumowiczów z innych regionów, których na pomorską biesiadę zapraszamy !Simon
Comment
-
-
informacja w internecie
Simon
Comment
-
-
Comment
-
Comment