Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.09.15 - Bielkówko, IV Koźlaki Bielkowskie i II Jarmark "Smaki Pomorza"
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Last edited by Pendragon; 2007-09-14, 14:43.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziDzięki wielkie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPrzyjedziesz do Bielkówka?
Musiałbym na chybcika kombinowac jakiś nocleg w Trójmieście albo po prostu rozpisac sobie pociągi powrotne do Toronto.
Myślę...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Simon Wyświetlenie odpowiedziLINIA 876 jest w dniu 15 września 2007 r. przedłużona ( na nasze zlecenie ) do Bielkówka - nie trzeba przesiadać się do innego autobusu !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziZabiorę 2 osoby z Gdańska. Chętnych zapraszam na PW.
Właśnie mi się bryka zje....ła Dziś mnie spotkało siedem plag egipskichW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Właśnie wrócicłem i muszę powiedzieć, że było super. Po 4 piwie już nawet podobała mi się muzyka pt. "umta rira umta rira umta rira umta ta ta" oraz wodzireje w postaci bohaterów serialu "Święta wojna" oraz klepiącego w kółko te same "dowcipy" Konnio Kojaka Dobremu samopoczuciu nie przeszkodziła nawet ulewa i huragan (pojawiła się nawet ekipa naprawiajaca dach). Kto nie był niech żałuje a za rok niech przyjeżdża konecznie. Jako ciekowostkę podam, że impreza niemal została storpedowana przez jakiegoś starostę , wójta czy innego oficjela, który rozwalił kurek i nie można było odszpuntować beczki. Właściciel, Pan Przybyło, musiał udac się do biura piechotą (mimo że przyjechał bryczką) i poszukać nowego kurka
Comment
-
Comment