STADION BAZALY (Banik Ostrava) godz. 18.00
tak jak w temacie myślę ,że nic dodawać nie trzeba, jakby ktoś był jeszcze zainteresowany to na polskim ticketpro.pl można nabyć tylko bilety zwykłe na płytę (nie pod scenę) tak jak widać:
Bronze - Sprzedane 175.00 PLN
Gold - Sprzedane 245.00 PLN
Platinum - Sprzedane 280.00 PLN
Płyta - 155.00 PLN
Płyta przy scenie - Sprzedane 215.00 PLN
Silver - Sprzedane 195.00 PLN
Można również nabyć przez czeskie ticketpro, jest zdecydowanie taniej, więc polecam ponadto jest większy wybór:
Stání/Standing - 795.00 CZK
Sezení I. - 1,000.00 CZK
Sezení II. - 895.00 CZK
reszta wyprzedana!
Myślę ,że lokalizacja blisko polskiej granicy i pyszne piwo sprawią iż pojawi się dużo POLAKÓW
ja wybieram się wraz ze stałą ekipą , więc jakby ktoś reflektował zawsze można się umówić na miejscu lub dogadać co do wspólnej podróży (mamy chyba 1 miejsce wolne)
tak jak w temacie myślę ,że nic dodawać nie trzeba, jakby ktoś był jeszcze zainteresowany to na polskim ticketpro.pl można nabyć tylko bilety zwykłe na płytę (nie pod scenę) tak jak widać:
Bronze - Sprzedane 175.00 PLN
Gold - Sprzedane 245.00 PLN
Platinum - Sprzedane 280.00 PLN
Płyta - 155.00 PLN
Płyta przy scenie - Sprzedane 215.00 PLN
Silver - Sprzedane 195.00 PLN
Można również nabyć przez czeskie ticketpro, jest zdecydowanie taniej, więc polecam ponadto jest większy wybór:
Stání/Standing - 795.00 CZK
Sezení I. - 1,000.00 CZK
Sezení II. - 895.00 CZK
reszta wyprzedana!
Myślę ,że lokalizacja blisko polskiej granicy i pyszne piwo sprawią iż pojawi się dużo POLAKÓW
ja wybieram się wraz ze stałą ekipą , więc jakby ktoś reflektował zawsze można się umówić na miejscu lub dogadać co do wspólnej podróży (mamy chyba 1 miejsce wolne)
Comment