Dni Nysy (25-27 maja)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Radegast
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.02
    • 1124

Dni Nysy (25-27 maja)

Witam!
    Choć pochodze z Nysy to w tym roku nie będe miał okazji zaliczyć tej wspaniałej imprezy jaką są Dni Nysy.
    Jednak chciałbym gorąco wszystkich zachęcić do odwiedzenia tego pięknego miasteczka właśnie w tym czasie, gdyż jest to okres kiedy można połączyć zwiedzanie z naprawde dobrą zabawą.
    Więcej szczegółów na stronie www.nysa.pl/dni_nysy.html

Wszystkich serdecznie zapraszam!
    Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
  • Radegast
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.02
    • 1124

P.S.Podejrzewam, że jak ostatnio tak i w tym roku będzie można się raczyć świeżym wspaniałym Okocimiem
    Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
      dadek
      Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
      2024-09-19, 03:44
    • Warzywo
      15-16 maja łaskawy pan popuszcza smyczkę niewolnikom
      Warzywo
      Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"

Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...
      2021-05-12, 21:27
    • ART
      Opole, 1-go Maja, Cuda na barze
      ART
      Co prawda jeszcze nie otwarte, ale lokal oklejony i kartka wisi o poszukiwanych pracownikach. Na parterze nowego budynku hotelu Weneda.
      2021-10-23, 13:50
    • dadek
      Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
      dadek
      Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
      W browarze pracują...
      2024-04-12, 00:26
    • bastion
      Słowacja, Liptovsky Mikulas, Drużstevna 5, Pivovar Nilio.
      bastion
      Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
      Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...
      2022-11-14, 22:02
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...