IV Koźlaki Bielkowskie - 15 września 2007

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Voit
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.08
    • 7

IV Koźlaki Bielkowskie - 15 września 2007

Witam!
    Podobno 15 września!

Nie znalazłem narazie oficjalnego zaproszenia na stronie Browaru Amber, ale moja Bardzo Dobrze Poinformowana Koleżanka z Bielkówka twierdzi, że "wie prawie napewno"...
    Chyba warto już dziś zaznaczyć sobie ten dzień w kalendarzu, przesunąć urlop na Wyspach Kanaryjskich, odwołać spotkanie z Prezydentem, buissnes lunch w Genewie, obiad u teściowej, czy co tam macie w planach na ten dzień...

To mój pierwszy post na Forum, więc witam wszystkich pięknie i pozdrawiam znad morza.
    Do zobaczenia przy spienionym kufelku.

Related Topics

Collapse

• Gary
    Września, Fabryczna 36, Pijalnia Delfinek
    Gary
    Idąc starą, willową ulicą Fabryczną, natknąłem się na wolno stojącą budę, która od razu urzekła "swojskością". Magnesem były też parasole Fortuny. W środku jak można się domyślić - beczkowa Fortuna. Dostępne było akurat świeże Marcowe Pycha! Przepaść w przypadku...
    2019-10-24, 23:52
  • e-prezes
    Perła, Doppel bock
    e-prezes
    Na etykiecie z dopiskiem "Koźlak dubeltowy" oraz na kapslu (nowym) "Sezonowe specjalności". Czyli zapowiada się być może odświeżenie starszych produktów (porter dostał już wcześniej nowy wygląd) oraz stworzenie czegoś nowego. Być może na bazie doświadczeń ze...
    2024-01-24, 14:47
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • darekd
    Loncium, Schwarze Gams
    darekd
    Czarna kozica (czyli Bock) z rzemieślniczego browaru w Karyntii.

6,2% alk.

Chmiele - Perle, Spalter Select, Saaz (wszystkie bio)

https://loncium.at/show_content.php?sid=44

Aromat - palony słód, pod nimi owoce (dojrzała truskawka, może słodkie...
    2025-01-23, 00:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...