Z ciekawszych wydarzeń - godz. 16.00 - Arka Noego, Świdnica, Rynek.
III Świdnicki Dzień Trzeźwości, 17.06 :)
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Warzę od stycznia 2019, na koncie mam już 7 warek. Pierwsze cztery były do spróbowania na warsztatach piwowarów domowych na festiwalu dobrego piwa we Wrocławiu (ten gość z żółtą lodówką i zimnymi pszenicznymi APA'mi na końcu to ja
).
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Już 25 maja obchodzimy Dzień Piwowara. Z tej okazji od mamy dla Was darmową wysyłkę. Opcja dotyczy zamówień przedpłaconych i wysyłki UPSem do 30 kg.
Akcja potrwa do odwołania, co oznacza, że może się skończyć za parę godzin, a może i potrwać dłużej.
Zapraszamy do składania...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2018-05-22, 08:36 -
-
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment