2008.09.06 - Bielkówko, V Koźlaki Bielkowskie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10862

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
    (...). Więcej na ten spęd nie pojadę !!!
    pozd
    A kto ci karze?
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
      A kto ci karze?
      To już karzą za pobyt na Koźlakach?
      blog.kopyra.com

Comment

• Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

Nie wiem od której godziny było lane, ale ja byłem o 15 i można było się już napić piwa w 2 punktach. Kolejne 2 otworzono tak jak piszesz. Niestety, organizator nie popisał się tym razem. Rok temu na piwo czekało się góra 10 minut, ale i ludzi było jakby mniej.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• petrus33
          Gość
          • 2008.01
          • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
          A kto ci karze?
          Nikt mi nie karze, ale od imprezy, odbywającej się zaledwie raz w roku i organizowanej przez tak zacny browar, spodziewałbym się troszkę lepszego ładu i organizacji. Czekanie na piwo, było lekko mówiąc mocno upierdliwe
          Całe szczęście, że Amber nie organizuje Oktoberfest......to by dopiero była polewka !!!
          pozd

Comment

• Pancernik
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2005.09
            • 9792

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
            Nikt mi nie karze, ale od imprezy, odbywającej się zaledwie raz w roku i organizowanej przez tak zacny browar, spodziewałbym się troszkę lepszego ładu i organizacji. Czekanie na piwo, było lekko mówiąc mocno upierdliwe
            Całe szczęście, że Amber nie organizuje Oktoberfest......to by dopiero była polewka !!!
            pozd
            Jak Koźlaki będą miały swoją 175-tą edycję (jak tegoroczny Oktoberfest) i będzie to jedno z najważniejszych wydarzeń masowo-turystyczno-promocyjnych w kraju (jak Oktoberfest), to z pewnością takich zacięć organizacyjnych, jak długie kolejki po piwo i jeszcze dłuższy powrót nie będzie...
            A piwo kosztować wtedy będzie między EUR 7,80 a EUR 8,30 za litrowy kufel (jak na tegorocznym Oktoberfest).

Comment

Przetwarzanie...
            X