Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.09.06 - Bielkówko, V Koźlaki Bielkowskie
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA kto ci karze?
Comment
-
-
Nie wiem od której godziny było lane, ale ja byłem o 15 i można było się już napić piwa w 2 punktach. Kolejne 2 otworzono tak jak piszesz. Niestety, organizator nie popisał się tym razem. Rok temu na piwo czekało się góra 10 minut, ale i ludzi było jakby mniej.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA kto ci karze?
Całe szczęście, że Amber nie organizuje Oktoberfest......to by dopiero była polewka !!!
pozd
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziNikt mi nie karze, ale od imprezy, odbywającej się zaledwie raz w roku i organizowanej przez tak zacny browar, spodziewałbym się troszkę lepszego ładu i organizacji. Czekanie na piwo, było lekko mówiąc mocno upierdliwe
Całe szczęście, że Amber nie organizuje Oktoberfest......to by dopiero była polewka !!!
pozd
A piwo kosztować wtedy będzie między EUR 7,80 a EUR 8,30 za litrowy kufel (jak na tegorocznym Oktoberfest).
Comment
-
Comment