Wszyscy. Wszak charyzmatyczny frontman zarządził...
Koncerty mało znanej kapeli rockowej z Mazowsza.
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Kto nie był, niech żałuje...
Najpierw był bardzo obiecujący support
A potem to już tylko RS rządził na scenie.
Były nowe czasem zaskakujące wersje znanych już skądinąd utworów, było parę nowszych (czytaj mniej znanych) kawałków, był zarąbisty cover, był schematyczny perkusista
Było naprawdę zaje...ście - Brawo Darkubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jak chcesz to mogię Ci podesłać Twoją ulubioną część koncertu, na której myślałem, że paluchy Ci zdrętwieją od trzymania ich w górze. Ewentualnie tą część kiedy próbujesz ściągnąć spodnie wokaliście a potem tarzasz się po podłodze z Wujem i ojcem Jarka lat 12
Dzięki chłopaki, że byliście. Zapraszam 27 marca, niestety już bez Patona
Comment
-
-
Comment
-
-
Ja od razu przepraszam, ale 27 nie dam rady, choćbym pękł... przykro mi bardzo.
Na otarcie łez nagrałem bootlega z piątkowego koncertu, pod roboczym tytułem Radosław Stolar - Made In Luxembourg i zamierzam go rozpowszechnić wśród zainteresowanych - czyli tych, którzy byli na koncercie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziJa od razu przepraszam, ale 27 nie dam rady, choćbym pękł... przykro mi bardzo.
Na otarcie łez nagrałem bootlega z piątkowego koncertu, pod roboczym tytułem Radosław Stolar - Made In Luxembourg i zamierzam go rozpowszechnić wśród zainteresowanych - czyli tych, którzy byli na koncercie...
Comment
-
-
Chcem obabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziJa mam takowy w wersji wideo.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziJa mam takowy w wersji wideo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziJa mam takowy w wersji wideo.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
27 marca - Radosław Stolar - Depozyt 44, ul. Solec 44, Warszawa BIRTHDAY PARTY
Wejście od 19-tej, koncert 20:30, wjazd 10 PLNów
I co? Wybiera się dziś ktoś na urodziny?
Ja powinienem być.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTylko się nie spóźnij, bo zaczną bez Ciebie.
A Ty się wybierasz, czy już całkiem się Warszowiak zrobiłeś?
Comment
-
Comment