po irlandzku - Emerald Pub, Al. Jerozolimskie 4

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Lunatica
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.03
    • 6

po irlandzku - Emerald Pub, Al. Jerozolimskie 4

Wiem, że nieco późno z tym wyskakuję, ale chyba lepiej tak niż wcale :P

Otóż dziś we wspomnianym pubie odbędzie się irlandzka sesja muzyczna.
    Coś w sam raz dla "wszystkich pasjonatów muzyki, tańca, grających i słuchających, wszystkich tych, którym celtyckie rytmy i doborowe towarzystwo nie są obojętne".
    Z muzyków zapowiedzieli się Patryk "Fizban" Kazimierski i Paweł Iwaszkiewicz.
    Można przyjść z własnym instrumentem i dołączyć do grających, zatańczyć bez skrępowania lub po prostu posłuchać i popatrzeć.

Start: 19:00. Wstęp wolny (:

___
    Gdyby ktoś natknął się na niedużego rudawego osobnika płci żeńskiej (okulary, dwa warkocze, glany, uśmiech od ucha do ucha i rumieńce od piwa), proszę, nie dawajcie jej więcej pić... ;p

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Al. Jerozolimskie 4, Pizza Pod Palmą
    Warzywo
    Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
    Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...
    2020-02-03, 10:25
  • yavo
    Armenia, Erewań, 10 Abovyan St, Beer Academy Etnograph
    yavo
    Lokal usytuowany naprzeciwko feralnego Kilikia Beerhouse, jednocześnie będący filią Beer Academy z ulicy Moskovyan (albo tamten jest filią tego, jak kto woli).

No soreczki, ale jeśli tutaj przy wejściu witam mnie rozchachany od ucha do ucha manager, a trzy kelnereczki rumienią się...
    2023-02-20, 15:48
  • Grover
    Makro Cash & Carry, Aleje Jerozolimskie 184,
    Grover
    Wygląda mi na to, że Makro można powoli kojarzyć nie tylko z Imperium Prunum . Widzę już kolejną ofertę kraftu z wybranego browaru. Obecnie przegląd piw z Dr.Brew. Piw było z 5-6. Ceny bodajże, jeżeli dobrze pamiętam, od 3,80 za Be Free do 7.,80 za Double IPA. Generalnie całkiem dobre...
    2017-05-22, 09:17
  • becik
    Al. Jerozolimskie 30, Bar Yugo
    becik
    Bar ma jeszcze dwa lokale w Warszawie ale bylem tylko w tym wiec i ten tylko opisuję.

Krótko i zwięźle, świetna bałkańska kuchnia w przystępnych cenach (polecam pleskavicę) oraz piwo Zastava robione tylko i wyłącznie dla tej sieci barów, w wersji butelkowej jak i beczkowej...
    2016-05-18, 17:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...