Einstürzende Neubauten, W-wa Progresja 20.04.2008

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

Einstürzende Neubauten, W-wa Progresja 20.04.2008

Dziś się dowiedziałem, że koncert - jedyny w Polsce te kultowej kapeli odbędzie się w klubie Progresja o godz. 19.00.
    Bilety w przedsprzedaży były w cenie 120 zl, przed koncertem pewnie droższe, teraz się zastanawiam, iść czy nie iść....
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Będą droższe pewnie o nie więcej niż 10%. Zawsze możesz zadzwonić i się spytać .

Comment

• becik
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
      Będą droższe pewnie o nie więcej niż 10%. Zawsze możesz zadzwonić i się spytać .
      dzwoniłem i powiedzieli, że mogą kosztować nawet 150, chyba sobie odpuszczę......
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• delvish
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.11
        • 3508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
        Bilety w przedsprzedaży były w cenie 120 zl, przed koncertem pewnie droższe, teraz się zastanawiam, iść czy nie iść....
        Tu sie nie ma co zastanawiać. Nawet za 150 zł. Idź!
        "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
        (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Jak to "mogą kosztować"? Organizator nie wie, za ile będzie sprzedawał bilety?

Dzwoniłeś do Traffic Clubu? http://www.shortcut.pl/einsturzende_...en_2008pl.html

Comment

• becik
            🍼🍼
            • 2002.07
            • 14999

Jak to "mogą kosztować"? Organizator nie wie, za ile będzie sprzedawał bilety?

Dzwoniłeś do Traffic Clubu? http://www.shortcut.pl/einsturzende_...en_2008pl.html
            dzwoniłem do Progresji czyli tam gdzie będzie koncert, te "mogą" stąd, że szefa nie było, a osoby z którymi rozmawiałem (aż dwie) nie wiedziały jaka będzie ostateczna cena i powiedzieli tą kwotę, zespół ma promować materiał ze swojej najnowszej płyty
            Last edited by becik; 2008-04-20, 16:37.

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Lepiej mów, czy w końcu poszedłeś. Jeśli nie, to będę Wujek Cięta Riposta i spytam się, ile wydałeś na kamionkowe portery ciechanowskie.

Comment

• arcy
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2002.07
                • 7538

Ja nie poszedłem, bo na śmierć zapomniałem. Choć wiedziałem o koncercie od kilku miesięcy, odkładałem decyzję aż do momentu, w którym Becik założył niniejszy temat.

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Może odbijemy to sobie na juwenaliach - ma grać Akurat i Pogodno, z chęcią bym sobie poskikał przy tej muzyce.

Comment

• arcy
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2002.07
                    • 7538

Ja bym jednak nie porównywał.

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

To było z tzw. zupełnie innej beczki

Comment

• becik
                        🍼🍼
                        • 2002.07
                        • 14999

Lepiej mów, czy w końcu poszedłeś. Jeśli nie, to będę Wujek Cięta Riposta i spytam się, ile wydałeś na kamionkowe portery ciechanowskie.
                        Nie byliśmy jednak, jakbym poszedł to ze swoją połową wiec wydatek byłby ok 300 zł + jakis browarek na miejscu. Jestem zniesmaczony faktem, że o tym koncercie dowiedziałem się dopiero wczoraj, gdybym wiedzial wcześniej napewno swój budzet bym tak rozplanował, żeby iść.

Comment

Przetwarzanie...
                        X