Belgrade Beer Fest 20-24.08.2008

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

Belgrade Beer Fest 20-24.08.2008

4 dni piwnej rozpusty na Kalemegdanie, wystawiać sie będą m.in takie serbskie browary jak BG, Apatin, Celarevo, Atlas, Krugher&Brent, Yugen TTT, Jagodina, a także bliska zagranice jak Skopsko.
    Nie wiem jeszcze czy pojadę (napięte plany sierpniowe) ale gdyby były chętne dwie osoby na podróż autem byłby to dodatkowy atut do przemyślenia.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • MLT
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.12
    • 1048

Propozycja godna rozważenia. Pozastanawiam się intesywnie.

Comment

• Bruzz
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2007.05
      • 19

Nie wiecie może czy jest organizowane pole namiotowe albo czy gdzieś w okolicy można się tanio przespać? Akurat jedziemy małą grupa do Czarnogóry z namiotami na plecach, przystanek na piwo w Belgradzie idealnie nam pasuje

Comment

• becik
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

Są kampingi ale nie robione pod festiwal
        kamping Dunav, w Zemun (dzielnica Belgradu vis a vis Kalemegdanu: )
        kamping Košutnjak przy Kneża Viseslava ale nie wiem gdzie to jest
        Last edited by becik; 2008-04-29, 17:48.
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• lzkamil
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.01
          • 3611

O wszystko co związane z Belgradem proponuję zapytać na tym forum.
          Z dziką chęcią bym się wybrał na ten festiwal ale pojęcia nie mam gdzie będę i co będę robił w sierpniu...
          Lepszy jabol pod okapem
          niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• becik
            🍼🍼
            • 2002.07
            • 14999

Jest juz gotowa strona informacyjna na temat festiwalu, ja na pewno nie pojadę więc komuś kto by coś planował moze się przydać, lub tylko informacyjnie. Jako ciekawostkę zauważyłem, że w jednym dniu wystąpi pewnie co poniektórym znany zespół Kud idijoti.

Comment

Przetwarzanie...
            X