Jak tam, wybiera się ktoś z Forumowiczów na koncert legendy?
Iron Maiden, 07.08.2008, Stadion Gwardii - Warszawa
Collapse
X
-
Iron Maiden, 07.08.2008, Stadion Gwardii - Warszawa
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Tagi: brak
-
-
Z tego, co wiem, to wybiera się jeden Forumowicz i jego siostra (też zresztą Forumowiczka)...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziIron Maiden bez B. Dickinsona to juz nie to samo.
A wracając do tematu ja się jak najbardziej wybieram :-)Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Ktoś się pewnie też wybierzebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
I ponoć kończy 1/2 wieku akurat w dniu koncertu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziI ponoć kończy 1/2 wieku akurat w dniu koncertu...Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
To może by tak jakoś zwartą ekipą szturmować ?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Ja na razie nie mam absolutnie pojęcia o której dojedziemy ale i tak piwnie jestem skreslony bo trzeba za furmana robić w drodze do domu. A tak przy okazji może jakieś porady jak się najmniej stresowo i najszybciej dostać na miejsce koncertu i potem z niego wydostać na Poznań (chcemy w okolicach Łodzi trafić w tzw. autostradę)?Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziTo może by tak jakoś zwartą ekipą szturmować ?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedzi(...) A tak przy okazji może jakieś porady jak się najmniej stresowo i najszybciej dostać na miejsce koncertu i potem z niego wydostać na Poznań (chcemy w okolicach Łodzi trafić w tzw. autostradę)?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo to jak - atakujemy jakoś razem Gwardię?
Otwarcie ponoć o 16:00, start 18:20 - Lauren Harris (jakaś rodzina?), 19:00 Made of Hate (nie znam), Żelazna Dziewica o 20:15.
Gdybyśmy mieli wykonać jakieś piwo przed, to nie mam koncepcji, gdzie w okolicy by można. Jakieś pomysły? Jeśli nie, to możemy się umówić na 19:00, np. na rogu ŻiW i Racławickiej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Można przyatakować (nie zapominając o tym, że Gwardia jest klubem milicyjnym ).
Otwarcie ponoć o 16:00, start 18:20 - Lauren Harris (jakaś rodzina?), 19:00 Made of Hate (nie znam), Żelazna Dziewica o 20:15.
Gdybyśmy mieli wykonać jakieś piwo przed, to nie mam koncepcji, gdzie w okolicy by można. Jakieś pomysły? Jeśli nie, to możemy się umówić na 19:00, np. na rogu ŻiW i Racławickiej.
A Lauren Harris to córka basisty o tym samym nazwisku
Nie powiem, że z ciekawości bym zobaczył...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedzipotem z niego wydostać na Poznań (chcemy w okolicach Łodzi trafić w tzw. autostradę)?
Do autostrady - najlepiej w Łowiczu odbić na Łódź.Last edited by arcy; 2008-08-06, 14:42.
Comment
-
-
No no, Lauren Harris można pooglądać A Made of Hate to albo Children of Bodom zmienili nazwę albo chłopaki nie mają pomysłu na swój własny styl. To jak? 16? Warto by jeszcze przyszturmować pod scenęSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Szczęściaże. Byłem na ich koncercie w 95r na Torwarze. Dickinsona niestety wtedy nie było, ale i tak było super.
Miłej zabawy.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment