Dazkarieh, 2008.11.14, Słubice, Słubicki Miejski Ośrodek Kultury

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MarcinKa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.02
    • 2737

Dazkarieh, 2008.11.14, Słubice, Słubicki Miejski Ośrodek Kultury

Dazkarieh to Portugalski zespół grający mieszankę ludowej muzyki, irlandzkiej, afrykańskiej, dawnej, rocka... Bardzo interesujący. Koncert odbywa się w ramach festiwalu transVOCALE. Poważnie rozważam wyjazd na koncert. Może ktoś jeszcze byłby zainteresowany?
    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
    Ahumba
    W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
    2025-02-11, 20:31
  • Prusak
    Miejski Browar Stargard, Stout
    Prusak
    E: 12, 5%
    A: 4, 7%
    Firmowy kapsel, butelka jak na fotce, na kontrze "skala" na której umieszczono parametry: słodowość, goryczka i - Bóg raczy wiedzieć, co to jest i w jakich jednostkach się to mierzy - pijalność.
    Piwo o barwie ciemnego brązu do czerni, kolor nieprzejrzysty,...
    2024-09-09, 18:14
  • hubik77
    Ośrodek Wypoczynkowy Browarów Warszawskich
    hubik77
    No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?

Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...
    2020-07-31, 23:24
  • pebejot
    Siemianowice Śląskie, Chopina 14 (Park Miejski), Browar Pałacowy
    pebejot
    Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
    Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....
    2021-10-22, 18:25
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...