Może najpierw, żebym nie zapomniał, podam linka, tam jest cała rozpiska. Będzie Warszawa, Wrocław, Kraków, Stronie Śląskie, Kikłół, Łódź, Poznań, a 3 marca Sopot. A podaję dlatego, że, no cóż, tak naprawdę warto posłuchać. Nie tylko dlatego, że to moja najbliższa rodzina (1/4 kapeli) Jak lubicie niezależne indierockowe granie, to posłuchajcie, kto może.
Polska, w wielu miejscach, 6-13 lutego, kapela FOLDER
Collapse
X
-
Polska, w wielu miejscach, 6-13 lutego, kapela FOLDER
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Tagi: brak
-
-
Słuchałem dziś i jestem mile zaskoczony rozwojem zespołu od czasu EP-ki. Zrobili duuuuży krok do przodu. Warto posłuchać, być może także na żywo - tego nie wiem - ale dźwięki z CD very very
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
A które to ta rodzina najbliższa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA które to ta rodzina najbliższa?Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Chodzi oczywiście o frontmenkę
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziChodzi oczywiście o frontmenkęGdański Browar WaRy
Comment
-
Comment