Festiwal Piwa we Lwówku?
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) -
Dobra dobra - Art i Maggyk to władza browar.biz, a przedstawiciele to byliNatomiast nie bardzo wodzirej wiedział, gdzie się kierować - do konkursu, w którym mieliśmy brać udział też nas nikt nie zaprosił. I tu akurat wada organizacyjna: scena była na końcu "węża" ze stołami i nie słyszeliśmy z naszego punktu siedzenia, co się tam dzieje. Już rozmawialiśmy gdzie potrzeba
na ten temat, ze za rok scena powinna być w środku imprezy.
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2009-06-22, 23:00.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
No tak, obowiązki i zadania w dniu dzisiejszym nieco mnie i moją lepszą połowę przytłoczyły, ale czas w końcu na solidne podziękowania.
DZIĘKUJEMY
Fidoangel i Hani za przywóz i wywóz. Bez Was nie spędzilibyśmy miłego wieczoru w Lwówku już w piątek. Hania ma u nas zaklepany obiadekFido ma u nas "jakieś" piwo.
Marusi za organizację całego tego zamieszania, bo gdyby nie załatwiony przez nią nocleg, to nie wiem czy tym razem udałoby się nam dojechać.
Antosiowi za serdeczność, ciepło i dobre piwo
Slavoyowi za dobry humor.
Abernacce i Piotrowi za przesympatyczne towarzystwo.
Chemmobile za krótką, ale bardzo pouczającą i piękną wycieczkę na jedno z Lwóweckich wzgórz- prześlij mail na PW, to prześlemy zdjęcia z zachodu.
Nieznajomemu ze wzgórza za barwne i niezwykle ciekawe przedstawienie rzeczywistości lwóweckiej w wymiarze nieco politycznym.
Oczywiście musimy się powtórzyć za Marusią-Irenie Galickiej i Markowi Jakubiakowi za umożliwienie zwiedzenia browaru, okraszone mnóstwem ciekawstek na jego temat. Ludzi z takim sercem do zabytków to już dawno nie spotkaliśmy.
A ja pozwolę sobie jeszcze na prywatę -dziękuję Piotryemu, że postawił na swoim i zaciągnął mnie w to miejsceComment
-
Festiwal godny polecenia. Jeszcze nigdy nie widziałem tylu, a mogło być więcej, browarów regionalnych razem.
Piwo lepsze jedno od drugiego. Co prawda rozczarował mnie Ciechan ze skromną ofertą
Już szykuje się na następna edycję święta piwoszy."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Nie bardzo rozumiem. Niestety nie mogłem być na festiwalu, ale z tego co czytam, to chyba okazał się sukcesem, a nie katastrofą. I to mimo zbieżnego z Żywcem terminu. Sugerujesz, że raz się udało, ale w przyszłym roku już się nie uda?Comment
-
Comment
-
. I żadnych katastrof czy innych hekatomb nie przewiduję.
Comment
-
Comment
-
Tak, fajnie, ale chyba nie chodzi o to, żeby przyjechali tylko ci, którzy nie chcą jechać do Żywca, tylko też ci, którzy chcą pojechać do Żywca i do Lwówka - będzie wtedy znacznie więcej prawdziwych smakoszy piwa. Ja bym chciała być na obu imprezach, a nie jestem jakimś odszczepieńcem bynajmniej.
A smakoszy piwa jest dużo, a miejmy nadzieję, będzie coraz więcej, za dużo na Żywiec, Lwówek i jeszcze wiele imprez razem wziętych.
Ostatnia zmiana dokonana przez piokl13; 2009-06-23, 11:09.Comment
-
Jak na moje oko, to Ty tutaj taką logikę właśnie zapodajeszComment
-
No to jeśli tych imprez są 4, w roku to chyba debilizmem jest zachodzić na siebie terminami. Co by nie mówić, to Żywiec już przestał być jedynie spotkaniem kolekcjonerów.
Comment
-
Comment