Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile
Wyświetlenie odpowiedzi
Festiwal Piwa we Lwówku?
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lwowekslaski Wyświetlenie odpowiedzinawalony byłemLast edited by Marusia; 2009-06-22, 21:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lwowekslaski Wyświetlenie odpowiedzinawalony byłem i tak liczyłem bo dzień szybko zakończyłem szkoda, ze cię nie spotkałem byłoby bardzo wesoło pamiętałbyś długo
hehehe, trza się nie było nwalać tylko rzetelnie opisać co i jak. A tak zachowujesz się jak Krasowski z Dziennika (pocałujcie mnie w dupe). Szkoda, że mamy tak agresywnych dziennikarzy.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
@fidoangel
Twoja wersja prawdy jest pewnie prawdziwsza, bo ja piłem głównie Cerną Horę
@Promil03
Na 99,9 % organizatorzy już wiedzą, że nałożyli się na imprezę w Żywcu. Taki termin wyniknął najprawdopodobniej z faktu, że Festiwal Piwa zastąpił coroczną Noc Świętojańską, która odbywała się w weekend najbliższy przesileniu letniemu, stąd sobota 20 czerwiec 2009. Ja myślę, że nikomu we Lwówku nie strzeli do głowy pomysł, aby konkurować z Żywcem. To byłoby samobójstwo, harakiri i katastrofa w jednym. Na pewno odpada lipiec, bo w połowie siódmego miesiąca roku odbywa się Lato Agatowe. Do tego trzeba uwzględnić inne imprezy w powiecie, jak niedawne Kwisonalia w Gryfowie, sierpniowy Festiwal Filmów Komediowych w Lubomierzu no i ważniejsze imprezy piwne w całej Polsce. Patrząc w kalendarium to Lwówek będzie miał niezłą zagwozdkę.
@skitof
Ten pomysł usłyszałem w nieoficjalnej rozmowie, niestety nie pamiętam od kogo. Także, mam nadzieję, nie zostanie on zrealizowany.Last edited by chemmobile; 2009-06-22, 21:27.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Lwowekslaski, teraz to pojechałeś. Fajnie by było jakbyś akurat nie Ty robił reklamę browarowiSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziZaopatrzyłem się w publikację Eugeniusza Braniewskiego "Piwowarstwo Lwówka Śląskiego". Książeczka przedstawia dzieje piwowarskie miasta; opisane są m.in. czasy, kiedy nie istniały jeszcze browary działające na skalę przemysłową.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że mamy tak agresywnych dziennikarzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziI tak ci chyba zostało - kiepską reklamę swojemu miastu robisz swoją osobą, a wiadomości warto by było po trzeźwemu zbierać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lwowekslaski Wyświetlenie odpowiedziNajlepszą obroną jest atak
Zastanów się nad sobą.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lwowekslaski Wyświetlenie odpowiedziA dlaczego nie napiszesz, że książeczka Gienia Braniewskiego na okładce przedstawia Browar z Chojnowa?Nie wiedziałeś?
Nie zamierzam z Tobą dyskutować, a tym bardziej telefonować pod Twój numer. Wyjaśniłem to już na PW. Ten post pokazuje, że nie wyciągasz żadnych wniosków z naszej korespondencji. Piszesz na swoim portalu ewidentne bzdury dotyczące minionego Festiwalu Piwa. W zabawny sposób próbujesz mnie ośmieszyć na tym forum. Takim postępowaniem generujesz jedynie negatywne opinie o Lwówku Śl.
Ach.... zapomniałem napisać o jednej rzeczy dotyczącej Festiwalu. Nie wiem jak to się stało i kogo obwiniać o to, że burmistrz jako jednego z organizatorów I Lwóweckiego Festiwalu Piwa wymienił... browar.bizLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak to się stało i kogo obwiniać o to, że burmistrz jako jednego z organizatorów I Lwóweckiego Festiwalu Piwa wymienił... browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak to się stało i kogo obwiniać o to, że burmistrz jako jednego z organizatorów I Lwóweckiego Festiwalu Piwa wymienił... browar.biz
Comment
-
-
Prowadzący wymienił browar.biz. Powiedział: "Witam na pierwszym lwóweckim festiwalu piwa zorganizowanym przez: Gminę i Miasto LŚ Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich, Bractwo Piwne -Towarzystwo Promocji Kultury Piwa i browarbiz." Za chwilę poprosił organizatorów na scenę. Niestety bez przedstawiciela browar.biz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziRaczej widzę to jako docenienie naszej roli w propagowaniu tego festiwalu na forum.
Właśnie przypomniał mi się pan z obcym akcentem, który dopytywał się nas, gdzie można kupić koszulki z logo Lwówek Śląski 1209, które tak ładnie prezentowaliśmy na sobie
Zaznaczę, że nie był on jedynym zainteresowanym, tak więc dział marketingu browaru powinien się zabrać ostro do roboty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie przypomniał mi się pan z obcym akcentem, który dopytywał się nas, gdzie można kupić koszulki z logo Lwówek Śląski 1209, które tak ładnie prezentowaliśmy na sobie
Comment
-
Comment