Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Festiwal Piwa we Lwówku?
Collapse
X
-
-
-
Można było skosztować w tym roku piwa z 10 minibrowarów (za friko) oraz Blanche de Namour z beki, nie wspominając o piwach, które już od jakiegoś czasu goszczą na imprezie żywieckiej: brackie, porter, murphy's stout czy paulaner. Równie dobrze mogliby lać tylko Żywca i Heinnekena...
Piokl, uważam, że jest to z ich strony nierozsądne. To mniej więcej tak jakby w terminie Chmielaków o 200 km od nich ktoś urządził podobną imprezę. Po co?Last edited by e-prezes; 2009-06-23, 12:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi...
Piokl, uważam, że jest to z ich strony nierozsądne. To mniej więcej tak jakby w terminie Chmielaków o 200 km od nich ktoś urządził podobną imprezę. Po co?
Po co? Dla sukcesu, reklamy, zysku ...
Comment
-
-
Nie byłem na festiwalu, co jednak nie zwalnia mnie z powyższych stwierdzeń. Byłbym chętnie na obu (są to odmiennego typu imprezy), a jeśli nie to tylko i wyłącznie dlatego, że brakło by mi urlopu lub bym go nie dostał. Uważam, że dobrą wolą władz festu byłoby go przenieść na inny termin. Jak tego nie uczynią, obrażać się nie będę.
Z czego można wysnuć, że nierozsądne? Chyba nie muszę tłumaczyć oczywistości...Last edited by e-prezes; 2009-06-23, 12:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi(są to odmiennego typu imprezy), ...
Comment
-
-
Wniosek jest jeden - widocznie są osoby których nie chcesz na tej imprezie widziećLast edited by ART; 2009-06-23, 12:47.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi...
Z czego można wysnuć, że nierozsądne? Chyba nie muszę tłumaczyć oczywistości...
*) nieudane nie podlegają uzgodnieniu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziNierozsądnie? Nonsensy piszesz. Przecież festiwal okazał się sukcesem. Z czego można wysnuć prosty wniosek, że postąpili rozsądnie.
Nie wiem, co jest w tym trudnego do zrozumienia, a już podpieranie się argumentami w stylu "kobieca logika" jest kompletnie nie na miejscu. Usiłowałam to obrócić w żart, ale widzę, że twardo brniesz dalej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziCo by nie mówić, to Żywiec już przestał być jedynie spotkaniem kolekcjonerów.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziI dlatego właśnie bez problemu mogą odbywać się w tym samym terminie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzito lepiej dla niej będzie, jak się nie będzie pokrywać czasowo z inną imprezą, częściowo konkurencyjną.
Trochę pasuje mi to jak pięść do nosa kiedy osoby bojkotujące Żywiec uczestniczą w imprezie firmowej przez koncern. Gdzie tu logika?
Tak z ciekawości, ile mniej więcej osób było w Lwówku, bo po zamieszczonych w galerii zdjęciach jakichś dzikich tłumów nie było.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoże pogoda Ci szkodzi? ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziImpreza jak się nie rozwija, to umiera. Festiwal był sukcesem, jak na pierwszy raz i to w terminie kolidującym z Żywcem. Jeśli jednak ma się rozwijać w kierunku ogólnopolskiej imprezy piwnej, a nie festynu regionalnego, to lepiej dla niej będzie, jak się nie będzie pokrywać czasowo z inną imprezą, częściowo konkurencyjną.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, co jest w tym trudnego do zrozumienia, a już podpieranie się argumentami w stylu "kobieca logika" jest kompletnie nie na miejscu. Usiłowałam to obrócić w żart, ale widzę, że twardo brniesz dalej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziW tym wypadku kolekcjonerzy będą w Żywcu, a degustatorzy i amatorzy "niekoncernówki na co dzień zwalczający m.in Żywiec" w Lwówku.
Co ciekawsze, GŻ jakoś potrafi zadbać o reklamę dla siebie na swoim podwórku (nikt do picia Żywca nie zmusza, a wiele osób właśnie takie piło), KP praktycznie wogóle się nie stara.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziWobec powyższego może lepiej aby były dwie imprezy w jednym terminie, wszak impreza w Żywcu to przede wszystkim giełda kolekcjonerska, a impreza w Lwówku to festyn piwny. Giełda w późniejszym czasie rozeszła się trochę na boki. W tym wypadku kolekcjonerzy będą w Żywcu, a degustatorzy i amatorzy "niekoncernówki na co dzień zwalczający m.in Żywiec" w Lwówku.
Trochę pasuje mi to jak pięść do nosa kiedy osoby bojkotujące Żywiec uczestniczą w imprezie firmowej przez koncern. Gdzie tu logika?
(...)
Ps. Fotki były zrobione przez kol.Arzy na początku zabawy, impreza zapełniła się biesiadnikami popołudniu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13Skąd ta agresja? Nie tylko u Ciebie. "Debilizm", "idź się napij"...
Nie wiem w jaką stronę organizatorzy planują rozwijać tą imprezę. Ale ja akurat lubię festyny regionalne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzia gdzie tu widzisz agresję? tobie wolno zastosować żart słowny a nam nie?
...
A tekst "Może pogoda Ci szkodzi?" był po prostu chamski.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzia myślisz, że ja bym nie chciał?
Comment
-
Comment