2009-07-25, Warszawa, "Pamiętamy '44" MPW

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

2009-07-25, Warszawa, "Pamiętamy '44" MPW

Park Wolności (Muzeum Powstania Warszawskiego), godz. 20.30, 25 lipca - sobota

Koncert w ramach cyklu "Pamiętamy'44", wiersze Tadeusza Gajcego w wykonaniu takich kapel jak Armia, Agressiva 69, Pogodno, Kazik, K.Cicha, Dezerter, Lech Janerka.

WSTĘP WOLNY

Gajcy's profile including the latest music, albums, songs, music videos and more updates.

Ma się rozumieć, ja termin już rezerwuję
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

O, trzeba się wybrać. Tylko gdzie jest to muzeum?

Żartuję

Comment

• Jack75g
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.02
      • 555

PW 1944 - PAMIĘĆ I SZACUNEK

WIELCE SZCZYTNA IDEA - SZACUNEK BOHATEROM STOLICY - 1944.

ZAPOWIADA SIĘ SUPER IMPREZA, SZACOWNE MIEJSCE, ŚWIETNE KAPELE (ARMIA, KAZIK, POGODNO,DEZERTER)

MUZEUM POWSTANIA WARSZAWSKIEGO POLECAM WSZYSTKIM NIE TYLKO TYM KTÓRYM PIWO PRZESŁANIA RESZTĘ ŻYCIA
      Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.

Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

Koncert był udany, nie wszystkie kapele wykonujące utwory Gajcego przypadły mi do gustu (a raczej ich interpretacje), w sumie na scenie wystapiło ich 16 (miało być 18 ale Janerka i Kazik nie dojechali..... Można było w cenie 30 zł kupić cd wydany przez MPW ze wszystkimi 18 wykonawcami. Po części oficjalnej (transmitowanej na żywo w TV) występujące zespoły grały juz swoje. Posłuchałem Dezertera, następnie Żywiolaków i się ewakuowałem.
        Spotkałem jeszcze dwoje forumowiczów
        Last edited by becik; 2009-07-27, 08:33.
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Przetwarzanie...
        X