Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy
31.08.2009 Warszawa, amfiteatr w Parku Górczewska
Koncert skandynawskich zespołów: Sabaton i Stratovarius w ramach trasy Always remember tour.
a o której?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
No i po koncercie w Siemianowicach. Mimo, że impreza nie była duża to oprawa była niczego sobie, muzycznie jak dla mnie wyszło idealnie, najlepsze kawałki. Tłukli równą godzinę i dali takiego ognia, że nawet bisów nikt się nie spodziewał (powalił mnie na kolana "double drumm kick" w Into the Fire) . Fantastycznej atmosfery nie pogorszył nawet padający bez przerwy deszcz. Długo będę wspominał ten koncert.
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
W dniu 24.09.2005 odbędzie się koncert Stinga -miejsce Tory Wyścigów Konnych na Służewcu .
Moja druga ( ładniejsza ) połowa oraz moja skromna osoba wybieramy się na ten koncert . Byliśmy w 2001 roku w czasie koncertu na Gwardii , było miło, więc myślę, że 100% profesjonalista...
Comment