Legenda rocka gotyckiego zagra w Krakowie i Warszawie (1.09.2009). Zastanawiam się nad pójściem. Ktoś się wybiera?
2009.08.28 Lacrimosa, Kraków, Studio
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cambridgei Wyświetlenie odpowiedziKtoś z forumowiczów był?? Ciekawi mnie jak wrażenia... .
Coż za genialny zespół swoją drogą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie ma zresztą za wiele w miarę dużych sal na koncerty w Kakowie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziW Krakowie w ogóle nie ma dużych sal koncertowych.
Comment
-
-
Nie chodzi mi o bardzo duże, bo takich koncertów jest niewiele, a takich, które są w stanie przez cały rok na siebie zarabiać mniejszymi imprezami. Wszak nie wszyscy żyją M. Jacksonem czy Madonną.
Hala Wisły służy do gier a nie do koncertów. Byłem tam na koncercie Camel i żadną miarą nie dałem się namówić na żaden inny koncert w niej.
Comment
-
-
Byli. 12 lat temu
12 i pół dokładnie. A potem w 2000.
Nie wiem, czy w 2000 byli w Krakowie, w 1997 na pewno tak, więc e-prezes zapewne wspomina ten sprzed 12 lat.
A hala Wisły do koncertów jest tragiczna ze względu na akustykę. Byłem tam 2 razy - na Marillion (dało się słuchać) oraz na Dream Theater - to był jeden wielki łomot, nic nie było słychać. Na tyle było to frustrujące, że po 15 minutach postanowiłem opuścić halę, gdyż pobyt tam był bez sensu. No i okazało się, ze z tyłu przy samych drzwiach było jednak coś słychać - i zostałem do końca.Last edited by Pendragon; 2009-10-30, 23:48.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziByli. 12 lat temu
12 i pół dokładnie. A potem w 2000.
Nie wiem, czy w 2000 byli w Krakowie, w 1997 na pewno tak, więc e-prezes zapewne wspomina ten sprzed 12 lat.
A hala Wisły do koncertów jest tragiczna ze względu na akustykę. Byłem tam 2 razy - na Marillion (dało się słuchać) oraz na Dream Theater - to był jeden wielki łomot, nic nie było słychać. Na tyle było to frustrujące, że po 15 minutach postanowiłem opuścić halę, gdyż pobyt tam był bez sensu. No i okazało się, ze z tyłu przy samych drzwiach było jednak coś słychać - i zostałem do końca.
Marillion, DT, kurcze widzę że forumowicze-piwowarzy dysponują również świetnym gustem muzycznym .
Dobra już się w tych kwestiach nie będe udzielał, bo mnie admin na inne forum skieruje :P .
Pozdro 600
PS : Ale faktem jest, że jak DT nie dostanie solidnego nagłośnienia to ich muzyka może przypominać sieczkę.Last edited by cambridgei; 2009-10-30, 23:54.W poprzednim wcieleniu, z całą pewnością byłem piwowarem
Pozdrawiam
Piotr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi... Byłem tam na koncercie Camel i żadną miarą nie dałem się namówić na żaden inny koncert w niej.
Oprócz Camela w 97, byłem na Wiśle w 95 na Black Sabbath i w 04 na Budgie. Faktycznie słaba hala na koncerty. Może jak wreszcie (kiedy???) zbudują halę w Czyżynach to coś się zmieni. Studio jest dobre, byłem tam na Tyrze.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment