Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Wyświetlenie odpowiedzi
Metallica, Slayer, Anthrax 16 czerwca 2010 na warszawskim Bemowie
Collapse
X
-
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziGiełda jest w piątek i sobotę, koncert w środę, więc niezależnie od daty żywieckiej giełdy powinno dać radę zgrać obie imprezy."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziSzatany, czy ktoś szarpnął się na bilet pod sceną, czyli w całym tym golden circle?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziU mnie na balkonie lepiej słychać Bilety taniej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTo ja sobie jakby co rezerwuję, Slavoy niech skacze, a my się piwa napijemy"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziSerdecznie zapraszamGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziSzatany, czy ktoś szarpnął się na bilet pod sceną, czyli w całym tym golden circle?
Comment
-
Comment