Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
Wyświetlenie odpowiedzi
Metallica, Slayer, Anthrax 16 czerwca 2010 na warszawskim Bemowie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMoże jakieś zbiorowe korepetycje sobie urządzimy? Iron ma takie fajne, falliczne kolumny i zapewne kompletny zestaw lektur.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMoże jakieś zbiorowe korepetycje sobie urządzimy? Iron ma takie fajne, falliczne kolumny i zapewne kompletny zestaw lektur.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziOj lektur to mi trochę brakuje - zwłaszcza w zakresie wąglikaMM961
4:-)
Comment
-
-
Bilecik wpadł do skrzynki pod koniec zeszłego tygodnia.
Nie znałem zbytnio Anthraxa (ze dwa-trzy kawałki jeno), zassałem kilka płyt i już odeszły w niebyt. Czertwe to jakieś takie. Ani w starych, ani w nowych płytach nie było nic wciągającego. Nic to - będzie czas na piwo (o ile jakieś będzie).Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Slayer się posypał - Araya chory. Koncerty odwołane... pierwszy po L-4 to Bemowo.
PS: zaglądam tu często i upraszam uniżenie żeby nie pisać że Anthrax czerstwy, lipny i że kotleciarze bo się odgryzę czymś o tej... no jak im tam?... Metallice
Comment
-
-
U mnie też będzie słychać i pewnie widać z balkonu, bo mój balkon jest równolegle do sceny I właśnie dlatego mam bilet do golden circle
Ale jakby ktoś chciał na afterparty albo ewentualny nocleg to zapraszam, podłogi parę (dosłownie) metrów jest, jakieś płyny z % też się znajdąI won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Z bólem muszę odwołać zaproszenie na balkon. W terminie koncertu albo trochę przed nastąpią pewne okoliczności uniemożliwiające imprezkę"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziZdrajco, z metalami się bratasz?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziZ bólem muszę odwołać zaproszenie na balkon. W terminie koncertu albo trochę przed nastąpią pewne okoliczności uniemożliwiające imprezkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziU mnie też będzie słychać i pewnie widać z balkonu, bo mój balkon jest równolegle do sceny I właśnie dlatego mam bilet do golden circle
Ale jakby ktoś chciał na afterparty albo ewentualny nocleg to zapraszam, podłogi parę (dosłownie) metrów jest, jakieś płyny z % też się znajdą
Propozycja aftera bardzo zachęcająca. Tymbardziej, że wydostanie się z Bemowa zaraz po koncercie będzie praktycznie niemożliwe.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedzi
Ale jakby ktoś chciał na afterparty albo ewentualny nocleg to zapraszam, podłogi parę (dosłownie) metrów jest, jakieś płyny z % też się znajdąLast edited by Marusia; 2010-03-05, 13:40.
Comment
-
Comment