Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Metallica, Slayer, Anthrax 16 czerwca 2010 na warszawskim Bemowie
Collapse
X
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
-
-
VanPurz - ale na AC/DC (27 maja) balkon będzie czynny?
Dobrze, że mamy gdzie zrobić afterpartybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziVanPurz - ale na AC/DC (27 maja) balkon będzie czynny?
Dobrze, że mamy gdzie zrobić afterparty
Będzie zbyt blisko pewnego wydarzenia któremu obecność grupy degustatorów - nie służy"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziKurde, a ja jeszcze nie mam biletu. Ale będziemy.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziU Zythuma balkon nieczynny, to jakbyś mi dała klucze wcześniej, to mogę przygotować zakąski do afterpartyI won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMaciek sorki ale raczej nie.
Będzie zbyt blisko pewnego wydarzenia któremu obecność grupy degustatorów - nie służy
Czyli jednak bułeczka w piekarniku
To powiedz, gdzie są te knajpy w pobliżu lotniska - może tam sobie posłuchamy - co Wy na to ekipo balkonowa na AC/DC?Last edited by iron; 2010-03-11, 17:44.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziJuż miałem pewne podejrzenia przy odwołaniu balkonu na Sonispere Festival, ale skoro i balkon na AC/DC został odwołany, to mam już jasnośc w temacie...
Czyli jednak bułeczka w piekarniku
To powiedz, gdzie są te knajpy w pobliżu lotniska - może tam sobie posłuchamy - co Wy na to ekipo balkonowa na AC/DC?
Druga miejscówka to polecam też ławki na CHomiczówce przy ul.
Księżycowej bezpośrednio przylegające do lotniska.
Szerloku"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
A może jakieś before party Urlopik klepnięty
Jakoś się spotykamy przed ?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA może jakieś before party Urlopik klepnięty
Jakoś się spotykamy przed ?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Na balkonie u Justi oprócz mnie melduje się Wujcio Niepochwa - kto jeszcze wpadnie?
Comment
-
Comment