Metallica, Slayer, Anthrax 16 czerwca 2010 na warszawskim Bemowie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi
    1. Czym na tą Konwiktorską najlepiej się z Centralnego dotarabanić? Metrem do Gdańskiego?
    2. Mamy później jakiś szybki szynowy dojazd? (Autobusy będą pewnie stały w megakorku, jak na AC/DC.
    Można metrem do Gdańskiego, można tramwajem 16 z Centralnego. Po beforku można metrem do Młocin, stamtąd tramwajem 5. Info o specjalnej komunikacji na koncert tutaj.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
    Na balkonie u Justi oprócz mnie melduje się Wujcio Niepochwa - kto jeszcze wpadnie?
    Pewnie ja
    Last edited by docent; 2010-06-15, 10:35.
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

1. Czym na tą Konwiktorską najlepiej się z Centralnego dotarabanić? Metrem do Gdańskiego?
      2. Mamy później jakiś szybki szynowy dojazd? (Autobusy będą pewnie stały w megakorku, jak na AC/DC.
      Transport tam to porażka. Ja bym podszedł do metra, dojechał do PL. Bankowego, tam w tramwaj i chyba dwa przystanki i potem dosłownie sto/200 metrów na piechtę. Metrem do Gdańskiego jest to też jakaś opcja ale moim zdaniem zajmie trochę więcej czasu.

Autobusy odpuście. Ja ot bym sobie dojechał trramwajem do Arkadii (35 na ten przykład) doszedł do Powązkowskiej i tam wsiadł w 180, wysiadł na skręcie w Kochanowskiego i poszedł te 10 minut jeszcze na piechtę
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
        Po beforku
        A nie przed afterkiem?

Ja odpadam, mam dużo pracy no i dzień nie ten teges.

Comment

• grud
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2010.04
          • 20

transport az taka porazka nie jest
          127 autobus pod sama bramę i od razu do Czarnej Koszuli

Comment

• Justi
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2006.09
            • 135

A o której ten before party w Czarnej Koszuli planujecie zacząć? To ja się też tam pojawię, wręczę klucze do mieszkania "balkonowiczom" a sama udam się na koncert z posiadaczami biletów ;-))

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grud Wyświetlenie odpowiedzi
            transport az taka porazka nie jest
            127 autobus pod sama bramę i od razu do Czarnej Koszuli

I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

• grud
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2010.04
              • 20

a jezeli chodzi o powrót to hmm
              ze strony ztm:
              TRAMWAJE:

Wydłużone zostają godziny kursowania linii 1, 9 oraz 25 na trasach podstawowych.

(ramowe godziny wydłużenia: 24.00 – 2.30)

W czasie wyłączenia z ruchu tramwajowego ciągu ulic Dywizjonu 303 – Radiowa – Powstańców Śląskich (odcinek od pętli KOŁO do ul. Broniewskiego wraz pętlą NOWE BEMOWO; od ok. godz. 23.00) tramwaje:

* linii 5 (kier. KOŁO) zostają skierowane ulicą Broniewskiego do pętli PIASKI,

* linii 23 i 24 (kier. NOWE BEMOWO) zostają skrócone do pętli KOŁO,

* linii 28 (kier. KOŁO) zostają skierowane ulicami: Broniewskiego – Wólczyńska – Nocznickiego – Kasprowicza do pętli METRO MŁOCINY,

* linii 35 (kier. NOWE BEMOWO) zostają skierowane ulicami: Broniewskiego – Wólczyńska – Nocznickiego – Kasprowicza do pętli METRO MŁOCINY.

W tym czasie (w godz. ~23.00 – ~0.30) uruchomiona zostanie zastępcza linia autobusowa Z-1 kursującą na trasie:

* KOŁO – Księcia Janusza – Dywizjonu 303 – Radiowa – Powstańców Śląskich – Wrocławska – WROCŁAWSKA (postój na przystanku WROCŁAWSKA 04; powrót: Wrocławska – Radiowa – Dywizjonu 303 – Obozowa – Ciołka – Newelska – Księcia Janusza – KOŁO).

AUTOBUSY:

Uruchomiona zostaje linia autobusowa oznaczona logo metra na trasie:

* CONRADA – Conrada – al. Reymonta – Oczapowskiego – Kasprowicza –
              METRO WAWRZYSZEW.

Uruchomiona zostaje autobusowa linia odwozowa „Centrum” na trasie:

* WROCŁAWSKA (przystanek WROCŁAWSKA 02) – Powstańców Śląskich – Połczyńska – Wolska – al. „Solidarności” – pl. Bankowy – Marszałkowska – rondo Dmowskiego – Aleje Jerozolimskie – DW. CENTRALNY (przystanek DW. CENTRALNY 02).

Na trasach linii oznaczonej logo metra oraz „Centrum” obowiązują przystanki według załączonych wykazów.

Na parking zlokalizowany przy TESCO Połczyńska uruchomione zostają dodatkowe autobusy linii 112 kursujące na trasie skróconej:

* WROCŁAWSKA (przystanek WROCŁAWSKA 02) – Powstańców Śląskich – Człuchowska – Lazurowa – Szeligowska – Połczyńska – parking – KAROLIN.

W nocy 16/17.06 br. wydłużone (do ok. godz. 1.30) zostaje kursowanie linii przyspieszonej 508 kursującej na podstawowej trasie (METRO MARYMONT – NOWODWORY).

W czasie zamknięcia przez Policję dla ruchu kołowego ul. Powstańców Śląskich (odcinek Wrocławska – Maczka; od ok. godz. 23.00), linie autobusowe zostaną skierowane na następujące trasy objazdowe:

* 106: (w obu kierunkach): od skrzyżowania Radiowa/Powstańców Śląskich ulicami: Radiowa – Estrady – Arkuszowa – Wólczyńska – Conrada do pętli CHOMICZÓWKA,

* 112: (w obu kierunkach): od skrzyżowania Radiowa/Powstańców Śląskich ulicami: Radiowa – Estrady – Arkuszowa – Wólczyńska – Żeromskiego i dalej trasą podstawową do krańca CH MARKI,

* 184: (w obu kierunkach): od skrzyżowania Radiowa/Powstańców Śląskich ulicami: Radiowa – Estrady – Arkuszowa – Wólczyńska – Żeromskiego i dalej trasą podstawową do krańca METRO MŁOCINY,

* 167: (w obu kierunkach): od skrzyżowania Radiowa/Wrocławska ulicami: Radiowa – Estrady – Arkuszowa – Wólczyńska – Conrada do pętli CHOMICZÓWKA,

* 122: (w kier. krańca OS. GÓRCZEWSKA): od skrzyżowania Kochanowskiego/al. Reymonta ulicami: Conrada – Wólczyńska – Arkuszowa – Estrady – Radiowa – podjazd na pętlę STARE BEMOWO – Radiowa – Kaliskiego i dalej trasą podstawową do krańca OS. GÓRCZEWSKA,

* 122: (w kier. krańca GWIAŹDZISTA): od skrzyżowania Radiowa/Wrocławska ulicami: Radiowa – Dywizjonu 303 – Obozowa – Ostroroga – Tatarska – Powązkowska – Krasińskiego i dalej trasą podstawową do krańca GWIAŹDZISTA,

* 201: zawieszenie kursowania linii,

* N01: (w obu kierunkach): od skrzyżowania Radiowa/Powstańców Śląskich ulicami: Radiowa – Estrady – Arkuszowa – Wólczyńska – Sokratesa i dalej trasą podstawową do pętli METRO MŁOCINY,

* N43: skrócenie trasy do krańca NOWE BEMOWO.

UWAGA: w przypadku braku przejezdności do krańca NOWE BEMOWO autobusy linii 220 oraz N43 od skrzyżowania Powstańców Śląskich/Wrocławska skręcać będą bezpośrednio w prawo w ul. Wrocławską (postój na przystanku WROCŁAWSKA 04), dalej ciągiem ulic Wrocławska – Radiowa powrót do swoich tras podstawowych; natomiast autobusy linii 171 oraz 507 od skrzyżowania Wrocławska/Powstańców Śląskich skręcać będą w lewo w ul. Powstańców Śląskich (postój na przystanku WROCŁAWSKA 02), dalej ulicą Powstańców Śląskich powrót do swoich tras podstawowych.

Comment

• docent
                • 2002.10
                • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedzi
                A o której ten before party w Czarnej Koszuli planujecie zacząć? To ja się też tam pojawię, wręczę klucze do mieszkania "balkonowiczom" a sama udam się na koncert z posiadaczami biletów ;-))
                Lineup wygląda tak:

15:55 – 16:35 BEHEMOTH
                16:55- 17:40 ANTHRAX
                18:00 – 19:00 MEGADETH
                19:30 – 20:30 SLAYER
                21:00 – 23:00 METALLICA

Jakoś strasznie wcześnie zaczynają? Wychodzi na to, że zacząć trzeba też wcześnie.
                Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• Justi
                  • 2006.09
                  • 135

No wcześnie zaczynają ale ja myślę, że Behemotha to można sobie z czystym sumieniem darować

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                  Lineup wygląda tak:

15:55 – 16:35 BEHEMOTH
                  16:55- 17:40 ANTHRAX
                  18:00 – 19:00 MEGADETH
                  19:30 – 20:30 SLAYER
                  21:00 – 23:00 METALLICA

Jakoś strasznie wcześnie zaczynają? Wychodzi na to, że zacząć trzeba też wcześnie.

Comment

• docent
                    • 2002.10
                    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedzi
                    No wcześnie zaczynają ale ja myślę, że Behemotha to można sobie z czystym sumieniem darować
                    Zgadzam się, co nie zmienia faktu, że od 17 warto by już być w okolicy co by trochę posłuchać...

Comment

• slavoy
                      🥛🥛🥛
                      • 2001.10
                      • 5055

My, jeśli dobrze pójdzie, koło 13:00 powinniśmy być we Warsiowie.
                      Ja tam jadę głównie na pozycję nr.3, więc starczyłoby mi bycie na Bemowie ~18:00, ale oczywiście dostosuję się do większości.
                      Dick Laurent is dead.

Comment

• Justi
                        • 2006.09
                        • 135

Ja mogę doczłapać się do Czarnej Koszuli na +- 14.30. Myślę, że do 16.30 jak posiedzimy to będzie w sam raz

My, jeśli dobrze pójdzie, koło 13:00 powinniśmy być we Warsiowie.
                        Ja tam jadę głównie na pozycję nr.3, więc starczyłoby mi bycie na Bemowie ~18:00, ale oczywiście dostosuję się do większości.

Comment

• iron
                          🍼🍼
                          • 2002.08
                          • 6755

Czyli Anthrax olewamy?
                          Ja bym im jednak dał szansę...
                          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• docent
                            • 2002.10
                            • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                            Czyli Anthrax olewamy?
                            Ja bym im jednak dał szansę...
                            Nie ma mowy, o 17 chcę być już w okolicach lotniska.

Comment

• Ahumba
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9081

Na Konstancina lanego niepasteryzowanego możecie się udać na Bemowie. 200m od Carrefoura jest pizzeria Albero (ul. Osmańczyka). To jest "prawie" przy lotnisku.
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• JAckson
                                🍼🍼
                                • 2004.05
                                • 6123

a my zaraz będziemy w barrocku na śniadeckich. do zobaczenia
                                MM961
                                4:-)

Comment

Przetwarzanie...
                                X