Ten koncert w Chorzowie odpuściłem sobie naiwnie licząc na to że za rok może dwa będzie to samo w Warszawie, trochę się przeliczyłem ale tym razem postaram się być, chociaż lokalizacja tego koncertu nie specjalnie mi się podoba, lepsza by była na stadionie narodowym ale na to jeszcze trochę trzeba poczekać.
AC/DC 27 maja 2010, Warszawa - lotnisko Bemowo
Collapse
X
-
Nie denerwujcie mnie, bo ja bilet do Chorzowa miałam, a z głupiego powodu nie mogłam pojechać
Tym razem nie zamierzam odpuścić, choć chyba nie będę ze Slavoyem pod sceną- za drogo Kto kupuje za 170?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzii ja i też mam ten bilet nawet zalaminowany na wieczną pamiątkę"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziA tą pamiątkę z tego koncertu też masz?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Dodam tylko,ze Metallica na ich tle wypadła blado jakoś.Last edited by kiszot; 2010-01-08, 18:17.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Nie byłem w Chorzowie, ale z opowieści ludków wynika, że Meta była kompletnie nawalona - chłopakom pierniczyły się struny, chwyty, zwrotki...
Tak czy siak, po dość długim oczekiwaniu przed napisem "serwer zajęty", udało mi się zaklepać bilety. Co prawda nie pod scenę (po kalkulacjach jednak za drogo wyszło), ale i tak jestem przeszczęśliwy.
Jeszcze 136 dni, 3 godziny i 1 minuta do otwarcia bram...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
No dobra, to kto kupił bilety, czyli lista obecności na końcercie:
1. Slavoy
2. Marusia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa zapodaję listę alternatywną na balkonie Zythuma:
1. żąPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi2. docent [to chyba jakąś beczkę trzeba będzie zakupić?]Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Sekcja balkonowa, lepiej powiadomcie Zythuma o waszym planie, bo jeszcze gdzieś ośmieli się wybyć na urlop i nici z imprezy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSekcja balkonowa, lepiej powiadomcie Zythuma o waszym planie, bo jeszcze gdzieś ośmieli się wybyć na urlop i nici z imprezy
Comment
-
Comment