To super, pewnie razem z koncertem skończy się nam też piwo
AC/DC 27 maja 2010, Warszawa - lotnisko Bemowo
Collapse
X
-
Justi, ale zachowaj siły na dzień... poprzedniLast edited by Pendragon; 2010-05-25, 20:17.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziA kto się stawia u mnie na balkonie? Tylko Iron? ;-)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
...a kto nie kocha rokendrola, niech się ugryzie z pośladek i schowa do zimnej dziury, bo głupim jest!
Zarąbiastycznie było to wreszcie przeżyć na żywo
Wróciliśmy godzinę temu, bo kierowca musiał się trzymać tachografu. Start z pod ratusza na Bemowie był o 3:00, bo musiała być regulaminowa przerwaDick Laurent is dead.
Comment
-
-
To jesteś nasycony i nie będziesz już na zlocie puszczał piorunów?
Chciałem dołączyć do imprezy, ale gdy przyszła zmiana o 23:15, to już włączył mi się tryb dziada i zaległem. Miałem nadzieję, że na weekend zostaniecie, no ale trudno. Może przy okazji Sonisphere - k..., właśnie sprawdziłem, że to w środę. Co za matołki
Comment
-
-
Kumpel mówi, że 19 lat temu było lepiej.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Szybciutkie sprawozdanie z balkonu w formie podziękowań:
-Wszystkim uczestnikom balkon party za uczestnictwo
-Akustykowi, za to, ze majstrujac heblami skutecznie pozbawił nas koncertu Dżemu (co za debil wybrał taki support)
-Scenie za rogate cycki
-AC/DC za to, ze zagrali, choć nagłośnienie było takie sobie, z równością też bywało różnie, o wokalu Johnsona litosciwie nie wspomnę
- Justi za ugotowanie pysznej pizzy i gościnę
-Wujowi Niepochwie za tradycyjne niepochwalanie
-Biermannowi za pyszne piwa
-Koledze Biermanna za uświadomienie, do czego wokalistom służa gitarzysci
Dla mnie impreza skończyła się o 05:30 wybyciem do domu bez grama snu, dzieki czemu dziś mogę się zapewne zwalić jednym piwem, ale co tam - WARTO BYŁO
Niech żałują Ci, których nie byłobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Miało być:
-Justi za ugotowanie pysznej pizzy i gościnę.
Czasem znak postawiony nie w tym miejscu całkiem zmienia sens - pizza naprawdę była PYSZNALast edited by iron; 2010-05-28, 11:09.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Cieszę się, że smakowała ;-)
A ja dziękuję wszystkim obecnym za świetną imprezę - dawno się tak nie uśmiałam
Co prawda sąsiadka mieszkająca pode mną pewnie już mnie nie polubi ale co tam - warto było
Do następnego razuI won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
A no właśnie - jeszcze miałem podziękowac sąsiadom z dołu za "trochę kultury"
Uff - wreszcie się wyspałemLast edited by iron; 2010-05-29, 13:47.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jesteście wszyscy mientkie fiutki - na koncercie było super, fakt, że Brianowi czasem głosu brakło, ale większość kawałków wyszła rewelacyjnie. Wyjątkowo blado wypadły kawałki z Black Ice - płyta mi się podoba, ale na koncercie w porównaniu z TNT, The Jack, Hells Bells czy For Those About To Rock wypadły mizernie - może słabo ćwiczyli te utwory, bo potencjał to one mają.
Warto było dla tej atmosfery przyjechać wesołym autobusem i dojść z buta 5 km w jedną stronę
Comment
-
-
Comment
-
-
To i ja się wreszcie do kompa dorwał
Koncert rewelka... i nie ma że to i tamto... świetne - głośne - miodaśne.... ja mniej się darłem od Briana a mi głos wcześniej padł wiec acedecowcy spoko dali radę...
Oczywiście pokoncertowo-balkonowo również udanie. Justi piękne dzięki za możliwość złożenia do odpoczynku łobolałych gir
PS
Koledze tez się podobało i dziękuje"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment