Kochani wpadywujcie na piwo i akustyczną muzykę okołopunkowo do Bar Rocka. Adres pewno wszyscy znajo, dodam jeno dla porządku, że start o 20 a wjazd za darmoche.
28 stycznia Bar Rock - koncerto i piwa picie.
Collapse
X
-
Środkowa loża (vipowskiej nie brałem bo nie wiem ile osób przyjdzie), na godzinę 19.00 i na moje nazwisko jest rezerwacja. gdyby ktoś chciał przyjść a nie zna mojego nazwiska niech pisze na pw, się dogadamy
ps. Prośba żeby przyjść na tą godzinę bo rezerwacja nie będzie trzymana - spodziewają się ludzi"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi...- spodziewają się ludzi
Comment
-
-
Czyżby ktoś tu miał również rozdwojenie jaźni - to rodzinne jest czy jak?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Podobno to jest sala dla niepalących właśnie więc wszyscy którzy palili podczas spotkania pogiełdowego, robili to nielegalnie i zostaną ukarani"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Sala dla niepalących to ta gdzie jest bar. Koncerty na ogół są w tej drugiej, czyli pierwszej od wejścia. ;-)
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziPani u której rezerwowałem stwierdziła akurat odwrotnie
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Ciekawe czy jeszcze siedzą
Było jak zwykle nudno
Dawne z nowej beczki było przepyszne i chwała m.in.: Komarowi, że przyspieszył opróżnienie starej beczkiLast edited by VanPurRz; 2010-01-29, 10:21."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
W kwestii opróżniania beczek z Dawnym zawsze można na mnie liczyć.
A koncert Oddziału Zamk... tfu! No Smoki nawet OK. Tylko przydałoby się więcej miejsca do zaprezentowania możliwości wokalno-tanecznych zgromadzonej wyjątkowo licznie publiki. ;-)
Multitap Crawl
Comment
-
Comment