"Susidale" grają w Stodole, mam już bilet, ktoś jeszcze idzie?
30 marca 2010, Suicidal Tendencies, Warszawa
Collapse
X
-
Kurczę, niby zagrali same hity plus dwa kawałki Infectious Grooves, ale jakoś nie mogłem się całkowicie wkręcić. Tzn. poobijany i tak jestem, bo nie ma to tamto, ale, bo ja wiem, może za cicho grali albo ciżba pod sceną była za mała?
W każdym razie instrumentalnie to chyba najlepszy zespół rockowy, jaki widziałem na żywo. Jednak następnym razem wolałbym, aby przyjechali jako Infectious Grooves, funk-metal na koncercie wychodzi po prostu obłędnie.
Related Topics
Collapse
-
Pomyślałem sobie, że założę taki zbiorczy temat z wykazem koncertów jakie szykują się nam w najbliższym czasie. Nie będę silić się na oryginalność i po prostu skopiuje tu taką listę ze strony przeze mnie robionej, ( spam: ) na którą przy okazji zapraszam.
ARCHIVE
:. 19.01.2010 - Poznań,...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Ruszamy wreszcie z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2010!
Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.
Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2010 (z wyjątkiem piw warzonych...-
Channel: Browar.biz
-
-
Urban Chestnut to browar z amerykańskiego St. Louis, założony w 2010 r. przez Bawarczyka Floriana Kuplenta, którego filozofią jest łączenie piwowarskiego nowego i starego świata.
W 2015 r. w górnobawarskim Wolnzach (w sercu chmielarskiego regionu Hallertau) otworzył drugi browar....-
Channel: Niemcy
2024-12-27, 21:18 -
-
Urban Chestnut to browar z amerykańskiego St. Louis, założony w 2010 r. przez Bawarczyka Floriana Kuplenta, którego filozofią jest łączenie piwowarskiego nowego i starego świata.
W 2015 r. w górnobawarskim Wolnzach (w sercu chmielarskiego regionu Hallertau) otworzył drugi browar....-
Channel: Niemcy
2024-11-30, 23:35 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment