Po raz drugi na wrocławskim Rynku ma odbyć się impreza pt. Europa na Widelcu. - od piątku (a może i od czwartku) do niedzieli. Poza kulinarnymi smakołykami z krajów europejskich, przewidziana jest także Aleja Piwna, na której mamy mieć możliwość, jak i rok temu, spróbowania różnych piw z niewielkich browarów europejskich. Lista piw nie jest mi znana w tym momencie, ale jest silny nacisk na wyłącznie niekoncernowe piwa. Kto był rok temu powinien pamiętać co było i wie czego się spodziewać
Obok piwa z browarów komercyjnych - 5 czerwca - w sobotę - z Centrum Piwowarstwa uwarzymy na żywo piwo (pewnie od 12:00) oraz będziemy serwować piwo domowe.
Niestety nie są mi znane natenczas inne szczegóły. Pewnie pojawią się lada dzień. Tymczasem można zerkać na stronę
gdzie poznamy głównie menu kulinarne.
Obok piwa z browarów komercyjnych - 5 czerwca - w sobotę - z Centrum Piwowarstwa uwarzymy na żywo piwo (pewnie od 12:00) oraz będziemy serwować piwo domowe.
Niestety nie są mi znane natenczas inne szczegóły. Pewnie pojawią się lada dzień. Tymczasem można zerkać na stronę
gdzie poznamy głównie menu kulinarne.
Comment