Nie to, żebym się wybierał, ale tak dla porządku ...
Ich Troje - 20.06 Wrocław, Hala Ludowa,
Collapse
X
-
Re: Ich Troje - 20.06 Wrocław, Hala Ludowa,
Krzysiu napisał(a)
Nie to, żebym się wybierał, ale tak dla porządku ...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu) -
-
marcopolok napisał(a)
A ile wjazd?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Uff, a już myślałem, że Kuliega Prezes oszalał. Nie lubię takich zespołów które muszą krzyczeć, że jest za....ście, żeby ludzie się bawili.Comment
-
chyba zamówię ze dwa takie koncerty...
Szanowni Państwo nasza firma ma przyjemność przedstawić atrakcyjną ofertę
artystyczną
(przy stałej współpracy dodatkowe atrakcyjne programy).
1.Ich troje - cena od maja 2002r- 120000,- znakomita grupa z przebojem "A wszystko
To ... Bo Ciebie Kocham " Nagroda publiczności Opole 2001 za utwór "Powiedż" - hit
podczas 120 minutowego show na scenie występuje 14 osób.
(po stronie kontrahenta nagłośnienie 10 KW,nocleg dla 16 osób)
dostarczamy na życzenie kolorowe plakaty.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Gwóźdź programu podczas I Ogólnopolskiego Zlotu Forumowiczów ?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Muszę się przyznać, że podarowałem swego czasu mojej dziewczynie CD "Ich Troje" a następnie po krótkim czasie zerwałem. Do dziś nie wiem, czy zrobiłem to bo byłem/jestem miły czy wręcz odwrotnieGrill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!Comment
-
A jaki związek z piwem ma Tych Troje?Czy coś jeszcze poza tym, że po wysłuchaniu jednego ich "utworu"
człowiekowi tak się chce wymiotować, że musi to popić całą skrzynką piwa!
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
pewna grupa forumowa wie, iż związek piwa z "ich Iluśtam" jest znacznyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
maryhh napisał(a)
pewna grupa forumowa wie, iż związek piwa z "ich Iluśtam" jest znacznyNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
"Ich ilu?"
W dodatku ta pewna grupa forumowa jak jeden mąż w ciągu jednego wieczora nabrała bardzo poważnej antypatii do "Ich ilu?"Comment
-
Oni dwaj i ona jedna przez jakiś czas nagłasniani byli w holenderski radiu. Ku wielkiej uciesze zgromadzonych tam rodakówbez brody...Comment