Czy ktoś z współpijców wybiera się na Woodstock? Tradycyjnie będę opijał się niezłą Witnicą i w miarę możliwości nie będę pił Tyskiego, a już na pewno za nie nie zapłacę...
2010.07.30-08.02 - Kostrzyn n/Odrą, Przystanek Woodstock
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Profesja po przejęciu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...eta-wroclawska
wypuściła "miejskie legendy". Marka Odra to jak zauważyłem marcowe i pils. Pilsa nie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-04-07, 23:51 -
-
Uprzejmie się witam
Poszukuję butelek, porcelanek, etykiet, podkładek, skrzynek z browarów z miasteczka Soldin - Myślibórz oraz Küstrin - Kostrzyn nad Odrą. Temat bardzo niszowy, ale liczę na to, że wśród forumowiczów znajdzie się ktoś kto posiada choć zdjęcia butelek...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2022-03-29, 14:52 -
-
Lokal znajduje się na wrocławskim rynku, na tej samej ścianie co PRL czy Żak, naprzeciwko byłego Empiku. Poszedłem tam bez żadnych oczekiwań (czego w końcu oczekiwać od lokalu na rynku?) - ot, wypić małe piwko, zobaczyć jak tam jest i iść dalej. Jakże się zdziwiłem
...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment