2010.09.04-12 - Zielona Góra, Winobranie 2010

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kusiak
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.09
    • 67

2010.09.04-12 - Zielona Góra, Winobranie 2010

Impreza znana od lat , oprócz wina można też napić się dobrych piw . Ciekawa oprawa kulturalna itd. Myślę że warto zajrzeć .
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

A kolega mógłby przynajmniej napisać kilka szczegółów, wkleić jakiś link do programu jak już nie zapoznał się z zasadami zamieszczania postów w tym wątku :/

Adres strony z informacjami na temat Winobrania 2010 znajdziecie tutaj. Program nie będę wklejał, ale jeśli kogoś interesuje to znajdzie na podstronie w/w strony.

Off topowo nadmienię, że korowód Bachusa ma być okazały i mam nadzieję, że dużo atrakcyjniejszy jak ten chmielakowy z Krasnegostawu.

Comment

• Kusiak
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2009.09
      • 67

Bardzo dziękuję że uzupełniłeś informację . Przy okazji stawiam piwo

Comment

• paulhandyman
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2010.09
        • 1

Szczegółowy program winobrania 2010

Szczegółowy program winobrania 2010 - dni Zielonej Góry można znaleźć pod adresem: http://www.inspektor24.pl/winobranie...am_imprez.html

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
          2025.05.9-11 - Zielona Góra - Lotny Festiwal Piwa
          Ahumba
          Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
          Start
          2025-05-09
          Koniec
          2025-05-11
          Adres
          Zielona Góra, Plac Bohaterów
          2024-11-29, 11:52
        • JasneCiemne
          Zielona Góra, ul. Zacisze 20, Jasne i CIemne - Sklep z lanym piwem
          JasneCiemne
          W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
          2024-05-09, 22:24
        • Prusak
          Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
          Prusak
          Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
          2024-02-07, 18:00
        • AndrewZG
          Piwna Góra - Zielona Góra
          AndrewZG
          Nie chcę zaśmiecać wątku o nowych browarach rzemieślniczych, a tam pojawiło się info + kilka postów o inicjatywie pod nazwą jak w temacie.
          Wystartowali kilka dni temu (w piątek) z dwoma piwami: 11 i 13 - obydwa poprawne, ale bez rewelacji, za to ceny z kosmosu - w sklepie piwno/alkoholowym...
          2019-04-30, 17:50
        • Pendragon
          Policzmy wszystkie browary
          Pendragon
          Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
          Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
          Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
          Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
          2018-04-23, 16:24
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...