Impreza znana od lat , oprócz wina można też napić się dobrych piw . Ciekawa oprawa kulturalna itd. Myślę że warto zajrzeć .
2010.09.04-12 - Zielona Góra, Winobranie 2010
Collapse
X
-
A kolega mógłby przynajmniej napisać kilka szczegółów, wkleić jakiś link do programu jak już nie zapoznał się z zasadami zamieszczania postów w tym wątku :/
Adres strony z informacjami na temat Winobrania 2010 znajdziecie tutaj. Program nie będę wklejał, ale jeśli kogoś interesuje to znajdzie na podstronie w/w strony.
Off topowo nadmienię, że korowód Bachusa ma być okazały i mam nadzieję, że dużo atrakcyjniejszy jak ten chmielakowy z Krasnegostawu. -
Szczegółowy program winobrania 2010
Szczegółowy program winobrania 2010 - dni Zielonej Góry można znaleźć pod adresem: http://www.inspektor24.pl/winobranie...am_imprez.htmlComment
Related Topics
Collapse
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 11:52 -
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Nie chcę zaśmiecać wątku o nowych browarach rzemieślniczych, a tam pojawiło się info + kilka postów o inicjatywie pod nazwą jak w temacie.
Wystartowali kilka dni temu (w piątek) z dwoma piwami: 11 i 13 - obydwa poprawne, ale bez rewelacji, za to ceny z kosmosu - w sklepie piwno/alkoholowym...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment