2010.09.26 - Opole, koncert Spock's Beard

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

2010.09.26 - Opole, koncert Spock's Beard

W niedzielę w opolskiej filharmonii po raz pierwszy w Polsce progrockowa super grupa Spock's Beard. Koncert w ramach XIX Międzynarodowego Festiwalu Perkusyjnego.

Ja będę.

Wybiera się ktoś?
    MM961
    4:-)
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23925

Cholejra, nas nie będzie.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19260

Mnie też, a filharmonia to akurat dobre miejsce na taki koncert.

Comment

• JAckson
        🍼🍼
        • 2004.05
        • 6123

No jakże mi przykro. Czyli o małym piwie przed także nie ma mowy? Trudno :/
        MM961

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23925

Napisz o której przed i do któej po koncercie masz chwilę, może przypadkiem trafimy do Opola wcześniej...

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Promil03
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2007.10
            • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
            Cholejra, nas nie będzie.
            Napisz o której przed i do któej po koncercie masz chwilę, może przypadkiem trafimy do Opola wcześniej...
            Do filharmonii to nie łaska, ale na piwsko to już jak najbardziej

Comment

• JAckson
              🍼🍼
              • 2004.05
              • 6123

Koncert zaczyna się o 19. Mogę być w okolicach 17 w Opolu. Jest jakieś wypijalne piwo w okolicy filharmonii?
              MM961

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23925

Nie ma piwa w tym pieknym mieście, idź pod Ratusz do Napoli na ogródek na Bernarda jeśli Cię to przekona

Gocha mnie uświadomiła że w Opolu będziemy dopiero w poniedziałek rano, więc wybacz zamieszanie - nie będziemy ani przed ani po do spotkania...
                Last edited by ART; 2010-09-23, 19:20.

Comment

• JAckson
                  🍼🍼
                  • 2004.05
                  • 6123

Podsumowując wyjazd mogę tylko napisać, że koncert fenomenalny. Na pewno jeden z najlepszych, a może i najlepszy na jakim dotąd byłem.

Jednak można być wirtuozem, grać progrocka i świetnie się, i publikę przy tym bawić.

Piwny element koncertu. Wszyscy muzycy dostali po butelce Tyskiego. Klawiszowiec Ryo Okumoto kilka razy wspomniał, że świetne piwo. Komiczne sceny z wymawianiem nazwy - 'tajski'. Pewnie po 'tajskim' wlazł na jedne klawisze i grał na Hammondzie jednocześnie prawie zrzucając na ziemię jakiegoś mooga
                  MM961

Comment

Przetwarzanie...
                  X