2011.06.10 - Lotnisko Bemowo Warszawa, Sonisphere Festival - Iron Maiden

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.08
    • 6771

Wg dzisiejszych doniesień internetowych jednak niestety będzie Slipknot

P.S. Najwyżej będzie więcej czasu przed koncertem na piwo
    Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2011-02-21, 23:43.
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
      🍼🍼
      • 2002.08
      • 6771

No to już prawie wszystko wiadomo - kto i kiedy:

Scena główna:
      21.00-23.00 Iron Maiden
      19.15-20.15 Motorhead
      17.45-18.45 Mastodon
      16.30-17.15 Volbeat
      15.30-16.10 Devin Townsend Project
      14:40-15:10 Killing Joke

Scena druga:
      20.15-21.00 Hunter
      18.45-19.15 Corruption
      17.15-17.45 Made Of Hate
      16:10-16.30 Antyfest Winner
      15.10-15.30 Opener

Ja bym poszedł na Killing Joke, ale nie dam rady od 14:40 kiblować na upale, także pewnie zacznę od Volbeat.

To kto w końcu idzie - będę sam reprezentował browar.biz?
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Fala
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2004.07
        • 671

Na sam Killing Joke nie pojadę
        No może jeszcze dziadków z Motorhead bym zobaczył Ale co będę robił przez 4 godz między koncertami. Na piwo nie pójdę, bo kto mnie do domu odwiezie
        Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
        Admin ma zawsze rację

PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ

Comment

• JAckson
          🍼🍼
          • 2004.05
          • 6123

Mnie nie będzie jednak, bo wybrałem inną warszawska imprę: koncert Jeffa Becka

w tym dziale możesz zamieszczać informacje np. o imprezach muzycznych czy też innych, które poza aspektem konsumpcyjnym nie są związane bezpośrednio z piwem
          MM961
          4:-)

Comment

• Mikko
            • 2008.12
            • 583

Nie czaje czemu gwiazda pokroju Killing Joke gra przed takimi kapelami jak Towsend i Volbeat, nawet pozycja Mastodona jest kontrowersyjna.

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23975

Spieszą się na piwo.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Mikko
                • 2008.12
                • 583

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                Spieszą się na piwo.
                No właśnie żeby mieli się na co spieszyć to bym zrozumiał

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23975

Przecież o 15:40 mają pociąg do Wrocławia
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Komar_Pafnucy
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.08
                    • 1114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedzi
                    Nie czaje czemu gwiazda pokroju Killing Joke gra przed takimi kapelami jak Towsend i Volbeat, nawet pozycja Mastodona jest kontrowersyjna.
                    Gwiazda pokroju Killing Joke nie jest w stanie zapełnić w Polsce nawet przeciętnej wielkości klubu. Brutalne prawa rynku.

Multitap Crawl
                    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
                    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• Fala
                      • 2004.07
                      • 671

To podobnie, jak z piwami, które my pijamy ... Są doskonałe, ale znają je tylko wybrańcy
                      Admin ma zawsze rację

Comment

• Cooper
                        🍼🍼
                        • 2002.11
                        • 6057

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                        Nie sam. Ja też będę Inna sprawa że biorąc pod uwagę ostatnie jak dla mnie zabójcze upały od których odwykłem, nie wiem jeszcze kompletnie na którą godzinę się stawię.
                        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Ark
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2003.04
                          • 414

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi

Stałem się szczęśliwym posiadaczem darmowej wejściówki, wiec będę
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• Fala
                            • 2004.07
                            • 671

Carlsberg będzie edukował fanów Iron Maiden
                            Nie jest to wiadomość bezpośrednio związana z piwem, więc nie umieszczam jej w "prasówce", ale związana jest z tym koncertem
                            Carlsberg Polska - w ramach społecznej odpowiedzialności biznesu - kontynuuje rozpoczętą w roku ubiegłym edukację ekologiczną uczestników letnich imprez, sponsorowanych przez firmę. Pierwsza akcja w tym sezonie pn. "Segreguj koncertowo. Daj śmieciom kosza" odbędzie się już 10 czerwca podczas Festiwalu Sonisphere, którego główną gwiazdą jest Iron Maiden.
                            Celem akcji jest uwrażliwienie na dbałość o otoczenie i czystość terenów, w szczególności zielonych, rekreacyjnych. Partnerem akcji jest organizator koncertu - Live Nation oraz Organizacja Odzysku, KOBA.
                            Pod hasłem "Segreguj koncertowo. Daj śmieciom kosza" pełnoletni uczestnicy koncertu będą zachęcani do wzięcia udziału w sprzątaniu plastikowych kubków jednorazowych po piwie, w zamian otrzymując - w specjalnej EKOStrefie - nagrody, tj. gadżety z materiałów biodegradowalnych, takie jak: peleryny przeciwdeszczowe, długopisy ze skrobii kukurydzianej czy breloki z latarką na baterie słoneczne.

Podczas akcji będą rozdawane również ulotki edukacyjne, w których zawarte zostały kluczowe zagrożenia wynikające ze śmiecenia oraz EKOporady, jak każdy nas może pozytywnie wpływać na otoczenie z korzyścią dla środowiska. Profesjonalną utylizacją plastikowych kubków po złocistym trunku zajmie się lokalna firma recyklingowa.

- Z przyjemnością zaprosiliśmy Carlsberg Polska do zorganizowania akcji "Daj śmieciom kosza". Jesteśmy przekonani, że będzie się cieszyć dużym zainteresowaniem wśród fanów zespołu Iron Maiden. Podczas zeszłorocznej edycji Festiwalu Sonisphere, której największą gwiazdą była Metallica, mieliśmy okazję obserwować duże zaangażowanie uczestników Festiwalu w zbieranie kubków. Cieszy nas, że możemy podczas organizowanego przez nas Festiwalu Sonisphere włączyć się w odpowiedzialne działania w obszarze ochrony środowiska, dostarczając jego uczestnikom nie tylko dużo muzyki i rozrywki, ale i ważkich treści edukacyjnych - mówi Kajetan Wilkoszewski, reprezentujący agencję Live Nation.
                            Udanej zabawy
                            Admin ma zawsze rację

Comment

• vociek
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.09
                              • 119

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
                              Nie sam. Ja też będę Inna sprawa że biorąc pod uwagę ostatnie jak dla mnie zabójcze upały od których odwykłem, nie wiem jeszcze kompletnie na którą godzinę się stawię.
                              Wygląda na to, że nie będzie upałów. Większym problemem będzie chyba deszcz. Chociaż na szczęście prognoza wielkości opadów na onecie spada. Jeszcze wczoraj zapowiadali 10 mm, dzisiaj już tylko 3,6 mm. Tak czy inaczej będę od początku.

Comment

• Ahumba
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.05
                                • 9087

Ewentualnych chętnych na dach w moim bloku podczas koncertu informuję, że w ten weekend wybywam z domu.
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X