Na sam Killing Joke nie pojadę
No może jeszcze dziadków z Motorhead bym zobaczył Ale co będę robił przez 4 godz między koncertami. Na piwo nie pójdę, bo kto mnie do domu odwiezie
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
w tym dziale możesz zamieszczać informacje np. o imprezach muzycznych czy też innych, które poza aspektem konsumpcyjnym nie są związane bezpośrednio z piwem
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
To kto w końcu idzie - będę sam reprezentował browar.biz?
Nie sam. Ja też będę Inna sprawa że biorąc pod uwagę ostatnie jak dla mnie zabójcze upały od których odwykłem, nie wiem jeszcze kompletnie na którą godzinę się stawię.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Carlsberg Polska - w ramach społecznej odpowiedzialności biznesu - kontynuuje rozpoczętą w roku ubiegłym edukację ekologiczną uczestników letnich imprez, sponsorowanych przez firmę. Pierwsza akcja w tym sezonie pn. "Segreguj koncertowo. Daj śmieciom kosza" odbędzie się już 10 czerwca podczas Festiwalu Sonisphere, którego główną gwiazdą jest Iron Maiden.
Celem akcji jest uwrażliwienie na dbałość o otoczenie i czystość terenów, w szczególności zielonych, rekreacyjnych. Partnerem akcji jest organizator koncertu - Live Nation oraz Organizacja Odzysku, KOBA.
Pod hasłem "Segreguj koncertowo. Daj śmieciom kosza" pełnoletni uczestnicy koncertu będą zachęcani do wzięcia udziału w sprzątaniu plastikowych kubków jednorazowych po piwie, w zamian otrzymując - w specjalnej EKOStrefie - nagrody, tj. gadżety z materiałów biodegradowalnych, takie jak: peleryny przeciwdeszczowe, długopisy ze skrobii kukurydzianej czy breloki z latarką na baterie słoneczne.
Podczas akcji będą rozdawane również ulotki edukacyjne, w których zawarte zostały kluczowe zagrożenia wynikające ze śmiecenia oraz EKOporady, jak każdy nas może pozytywnie wpływać na otoczenie z korzyścią dla środowiska. Profesjonalną utylizacją plastikowych kubków po złocistym trunku zajmie się lokalna firma recyklingowa.
- Z przyjemnością zaprosiliśmy Carlsberg Polska do zorganizowania akcji "Daj śmieciom kosza". Jesteśmy przekonani, że będzie się cieszyć dużym zainteresowaniem wśród fanów zespołu Iron Maiden. Podczas zeszłorocznej edycji Festiwalu Sonisphere, której największą gwiazdą była Metallica, mieliśmy okazję obserwować duże zaangażowanie uczestników Festiwalu w zbieranie kubków. Cieszy nas, że możemy podczas organizowanego przez nas Festiwalu Sonisphere włączyć się w odpowiedzialne działania w obszarze ochrony środowiska, dostarczając jego uczestnikom nie tylko dużo muzyki i rozrywki, ale i ważkich treści edukacyjnych - mówi Kajetan Wilkoszewski, reprezentujący agencję Live Nation.
Udanej zabawy
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Nie sam. Ja też będę Inna sprawa że biorąc pod uwagę ostatnie jak dla mnie zabójcze upały od których odwykłem, nie wiem jeszcze kompletnie na którą godzinę się stawię.
Wygląda na to, że nie będzie upałów. Większym problemem będzie chyba deszcz. Chociaż na szczęście prognoza wielkości opadów na onecie spada. Jeszcze wczoraj zapowiadali 10 mm, dzisiaj już tylko 3,6 mm. Tak czy inaczej będę od początku.
Comment