Otrzymałem to przed chwilą faksem, nie wiem na ile to jest pewne, ale przytaczam.
piątek, sobota, same oficjałki, niegodne uwagi.
Ale niedziela...
miejsce: Wrocław, wokół Hali Ludowej
załozenie: kultura i folklor naszych sąsiadów, tradycje piwne innych narodów.
1. Święto piwa we Wrocławiu- prezentacja tradycji piwnych naszych sąsiadów: Niemców, Czechów, Austriaków, Bułgarów (hehe), Greków (hehehehe)itp. Jak się bawią przy piwie (Oktoberfest - może nas by zaprosili, to im pokażemy) z udziałem kapel piwnych z tych krajów, ich zabawy, tańce, konkursy.
2. Konkurs Miss Córka i Ojciec, czyli wybieramy najpiękniejszą córkę i najprzystojniejszego tatę Wrocławia.
3. Biesiada piwna przy dzwiękach narodowej muzyki biesiadnej państw sąsiednich.
Na razie wygląda mi ten plan na koncert życzeń. W miarę rozwoju sytuacji będę informował.
piątek, sobota, same oficjałki, niegodne uwagi.
Ale niedziela...
miejsce: Wrocław, wokół Hali Ludowej
załozenie: kultura i folklor naszych sąsiadów, tradycje piwne innych narodów.
1. Święto piwa we Wrocławiu- prezentacja tradycji piwnych naszych sąsiadów: Niemców, Czechów, Austriaków, Bułgarów (hehe), Greków (hehehehe)itp. Jak się bawią przy piwie (Oktoberfest - może nas by zaprosili, to im pokażemy) z udziałem kapel piwnych z tych krajów, ich zabawy, tańce, konkursy.
2. Konkurs Miss Córka i Ojciec, czyli wybieramy najpiękniejszą córkę i najprzystojniejszego tatę Wrocławia.
3. Biesiada piwna przy dzwiękach narodowej muzyki biesiadnej państw sąsiednich.
Na razie wygląda mi ten plan na koncert życzeń. W miarę rozwoju sytuacji będę informował.
Comment