2011.02.18 - Częstochowa, Racovia Beer Night w Klubie ZERO

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 01:48
  • zasada
    2023.06.18, Szreniawa k.Poznania, XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą
    zasada
    18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.

W programie m.in.:
    – ciekawostki piwne;
    –...
    2023-06-13, 19:24
  • dadek
    Ukraina, Charków, Geroiv Praci 46, Pivovarnia Geršir
    dadek
    Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
    2020-03-20, 05:22
  • heckler
    Cheb, Boční 350, Chebský Pivovar
    heckler
    Cheb należy do najstarszych i najcenniejszych zabytkowych miast w Czechach.
    Dzięki wielkiej liczbie doskonale zachowanych zabytków i wyjątkowej średniowiecznej atmosferze, Cheb zaliczany jest do najpiękniejszych miast Republiki Czeskiej.
    Aż się prosi w miasteczku z tak pięknym...
    2017-08-18, 15:56
  • astarothe
    Przywitanie / nagazowanie piwa
    astarothe
    Witajcie

to mój pierwszy post - więc się przywitam: Hello Browar.biz World!

Miałbym też do was 3 amatorskie pytania:

1) Mam teraz na cichej swoje pierwsze piwo, zestaw BA Prawdziwe Ale, pocz. 11BLG, po burzliwej 3BLG, nie bulka więc nie spodziewam...
    2016-01-20, 01:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...