Pierwszy Czeski Browar W Polsce w Bojanowie "Szwejk" zaprasza 21 lipca od godz. 16.00 do amfiteatru w Bojanowie na Wielkie Szwejkowanie - uroczyste obchody pierwszej rocznicy browaru.
Wielkie Szwejkowanie, Bojanowo, 21 lipca
Collapse
X
-
w programie:
16.00 - 18.00 konkursy, gry i zabawy dla dzieci i młodzieży.
18.00 - 24.00:
- zabawa taneczna,
- konkursy z nagrodami: picie piwa na czas, plastyczny - karykatura Szwejka, quiz wiedzy o piwie i browarze,
- turnieje: tenisa stołowego, kometki, warcaby, rzut piłeczka do kosza, wyścig z KEGami, rzut kapslami do kufla.
-
-
a dlaczego ja o tym nie napisałem?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
czekamy na relację!!!!!!!!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Właściwie wszystko zawarł Krzyś w opisie - tak to wyglądało. Był główny Piwowar Otto Dvorsky, sympatyczny starszy pan, trochę po czesku powiedział do mikrofonu i odniosłam miłe wrażenie, że oto przeniosłam się do mojej ulubionej krainy płynącej piwem
O konkursach może Maryhh coś więcej, no i jak się impreza zakończyła, bo ja już resztę wieczoru spędzałam na Rynku wrocławskim
W każdym razie impreza była kameralna, w końcu browar mały a nie fabryka, no i cały w tym jego urok
Comment
-
-
Troszkę zostało napisane w patrolu piwnym, ale powtórzę
Konkursy były. To tyle co mogę powiedzieć, no może jeszcze, że zainteresowanie było ogromne. Grała kapela, która nie przypadła mi do gustu, ale cóż, ludzie się bawili. Ja zajęty byłem tylko i wyłącznie rozmową z przyjaciółmi i piwem. Więc zdziwienie ogarnęło mnie wielkie, gdy nagle parę minut po północy impreza się zakończyła. Szkoda tylko, że mało takich imprez u nasWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment