2011.08.13 - Bielsko-Biała, Piwnica Zamkowa: Grażyna Łobaszewska

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • PiwnicaZamkowa
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2011.05
    • 805

2011.08.13 - Bielsko-Biała, Piwnica Zamkowa: Grażyna Łobaszewska

Zapraszamy na koncert Grażyny Łobaszewskiej z zespołem Ajagore. Trasa koncertowa promująca płytę "Dziwny jest...". Są to nowe aranżacje znanych utworów Czesława Niemena.
    13.08.2011 godz.20:00 Bilety w cenie 30 zł do nabycia w Piwnicy Zamkowej. Rezerwacja możliwa poprzez naszą skrzynkę na Browar.biz. Dodatkowo koncert umili Państwu możliwość wypicia ponad 70 rodzajów polskich piw z niekoncernowych browarów. Pozdrawiamy
  • PiwnicaZamkowa
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2011.05
    • 805

Jeszcze zostało trochę biletów. W czasie koncertu będzie serwowane lane pszeniczne z Litwy

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Koszęcin, Zamkowa 1, Browar Śląsk / Restauracja Pod Pałacem
      pebejot
      Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
      Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
      Do Koszęcina...
      2022-12-07, 06:28
    • becik
      Otmuchów, ul. Zamkowa 4, Restauracja Zamkowa
      becik
      Restauracja w zamku, nie pomylić z restauracją "Pod Zamkiem"

Kuchnia, dawno tak doskonałej nie jadłem, jedzenie bezwstydnie smacznie i co najważniejsze - niedrogo jak na takie miejsce (np zestaw zupa, drugie z kotletem, sałatką i ziemniaczkami - 36 zł). Z tym, ze porcje...
      2020-06-15, 13:38
    • Rzeszowiak
      Cieszyn, Zamkowa 3, Kawiarnia Presso
      Rzeszowiak
      Kawiarnia obok głównego wejścia na wzgórze zamkowe. Na kranach Albrechtice Pius 11 (pils) oraz Noszak.

Niestety nie zauważyłem, że lokal ma już swój wątek. Proszę zatem o przeniesienie posta.
      2021-08-28, 21:27
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • becik
      Kurozwęki, Zamkowa 3, Browar Popiel
      becik
      Nowy browar restauracyjny znajdujący się w kompleksie zamkowym.
      Sprzęt w browarze pochodzi od Krzysia Ozdarskiego.
      Nowy budynek w szarej tonacji położny niedaleko zamku.
      Warzelnia i leżakowania za szybami widoczna z sali.
      W czasie wizyty na kranach były 4 piwa: czerwone...
      2019-05-02, 13:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...