Może może. Będziemy się kontaktować. Rano mam zaplanowaną wycieczkę rowerową ale na 19.00 powinienem już być.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Ale Jarek ma zaległe egzaminy z zeszłych lat - przeca on notorycznie nie zdaje z klasy do klasy, tak samo jak nie zdaje do następnego roku i ciągle ma 12 lat
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2011-08-31, 18:10.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Umówiłem się z gówniarzem Jarkiem o 17:30 na Perle w barze na pięterku przy Wolskiej (między Prymasa Tysiąclecia a Elekcyjną - bliżej Elekcyjnej po stronie parku - czyli idąć Wolską od Prymasa po prawej stronie)
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2011-09-03, 15:04.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Lokal z dużym wyborem jedzenia i nawet piwa z nalewaków. Można się najeść do syta a nawet nie drogo się zapłaci. Przyjemne miejsce do spotkań i czasami można obejrzeć jakiś mecz.
Barwa: Praktycznie czarna. Pod światło widać nieco czerwieni.
Piana: Karmelowa. Wysoka, ale opada szybko.
Smak: Malinę naprawdę czuć - przypomina syrop Herbapolu. Alkoholu w smaku prawie nie czuć, ale piwo przyjemnie rozgrzewa.
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
W samym sercu...
W 2020 roku w uroczym miasteczku Kaposvár, stolicy Somogy otworzył się browar, który można zakwalifikować jako restauracyjny.
Otwarcie browaru w trudnych czasach covidu od początku stawiało pod znakiem zapytania jego dalsze istnienie, co od razu przełożyło się na drastyczne zredukowanie...
Comment