2011.10.15 - Kąty Wrocławskie, GOKiS, Brzozowa 4 - "Parawany w Kątach"

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

2011.10.15 - Kąty Wrocławskie, GOKiS, Brzozowa 4 - "Parawany w Kątach"

Gdyby ktoś ze zDolnoślązaków nie wiedział co robić ze sobą w najbliższą sobotę, to proponuje wybrać się do Kąt Wrocławskich na koncert trójmiejskiego barda Bartka Kalinowskiego. Impreza zaczyna się już o 18, więc jakiś powrót do Wrocławia powinien być.
    Bartka poznałem osobiście w gdańskim pubie Duszek, w którym ma status niemal rezydencki. Przegadałem z nim kilka godzin o piwie, Czechach, górach oraz o innych kwestiach nurtujących społeczeństwo Przez pierwsze dwie godziny nie wiedziałem kto to jest, a że klimat Duszka zachęca do przechodzenia na Ty z gośćmi po 5 minutach od przybycia, tak więc szybko znaleźliśmy wspólny język. Szybko okazało się, że mamy podobne podejście do życia i zamiast z planowanych 2 Skalaków, zostałem tam na... 8

Gdyby ktoś się wybrał, to pozdrówcie go ode mnie, będzie kojarzył - Artur ze Starogardu, pub Duszek. Tu jego strona wraz z utworami http://bartekkalinowski.art.pl

Z racji miejsca oferta przeznaczona głównie dla Marusi i Slavoya, no ale to nie jest metal, więc...

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
    wybrać się do Kąt Wrocławskich
    A co to za wynalazek, Kątów, panie P., KĄTÓW

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
    Z racji miejsca oferta przeznaczona głównie dla Marusi i Slavoya, no ale to nie jest metal, więc...
    Nie słuchamy tylko metalu, ale pewnie i tak się nie wybierzemy
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• mareky
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2016.06
      • 2

Obsłuchałem te parawany i chodź lubię delikatny metal to jednak nie moje klimaty.

Comment

Przetwarzanie...
      X